دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

" شیله " اصطلاحا" به برنجی میگن که کاملا شکفته باشه و به قولی وابره ! اسم " شله زرد " هم از همین اصطلاح گرفته شده .
شیله ها غذاهائی هستند آبکی اما سفت تر از آش . از غذاهای قدیمی آذری هستند که معمولا تو فصل سرما خورده میشن . برنج ماده اصلیه همه اونها ست .
ما هم که امسال تو تبریز تا حالا سرمای آنچنانی ندیدیم ، هفته قبل چند تا دونه برف اومد و ما فوری دویدیم و شیله پزون راه انداختیم!!


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ٢٤ دی ۱۳۸۸ ] [ ۱۱:٢٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ دی ۱۳۸۸ ] [ ٩:٥٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed