دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
[ چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ٢٤ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٤۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱٩ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٥٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:٥٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دنبال یه سالاد با طعم متفاوت بودم که تو یه سایت فرانسوی سالادی پیدا کردم که خوراک خودمه ، اگه اهل تجربه کردن طعم متفاوت هستین امتحان کنین البته من یه تغییراتی توش دادم تا شرعی بشه!

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱:٠٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

اینم نونی که دخترخالم با این دستور پخته وعکسش رو برام فرستاده

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٢ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱:٢۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ۱٠ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱:۱٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

 

قیسی سه تافرق با برگه داره اول اینکه زردآلو رو درسته خشک میکنن دوم اینکه نرمتر ازبرگه هست و سوم اینکه گرونتره
مربای بسیار خوشمزه ومجلسی میتوان با قیسی تهیه کرد


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٥٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed