دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

مواد لازم

 مایه خمیر ترش : یک قاشق غذاخوری

 شیر 1 : لیوان

 تخم مرغ 2 : عدد

 آرد نی: تقریبا 500 گرم

 کره  : 100 گرم

 آب گرم : نصف لیوان

نمک : مقداری

طرز تهیه

آب و مایه خمیر را با هم مخلوط کره و اجازه بدیدکامل پف کنه ، آرد را در ظرفی ریخته و تخم مرغ را به آن ا فزوده سپس نمک و مایه خمیر ترش  آماده را  به مواد بالا اضافه کنید .کره وشیر را به مایه اضافه کرده و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس از یخچال درآورده  ارتفاع سه تا چهار میلی متر بازکرده و به صورت مستطیل برش زده و استفاده کنید.

البته خمیر سنبوسه به صورت حاضری نیز  درکشورهای عربی فروخته میشه

 
[ شنبه ٢٥ مهر ۱۳۸۸ ] [ ۸:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این کدو تنبل رو این طوری نبینید ها ! یه پتانسیل هائی برای تبدیل شدن به خوراکیهای خوشمزه داره که نگو!

به نظر من مرباش خوشمزه ترین مربای دنیاست ، من اینقدر این مربا رو دوست دارم که مامانم مجبور میشه قایمش کنه! چون هیچ مقاومتی دربرابرش ندارم وممکنه دخل همش رو یه جا بیارم.

این مربا یه مربای بسیار مناسب برای استفاده به عنوان دسره ، هرچند پختنش کمی وقت گیره اما به نظر من ارزشش رو داره.

 


ادامه مطلب
[ جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٤۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ٢ مهر ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٤٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed