دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

امروز میخوام یه سالاد بسیار خوشمزه که درعین حال یه وعده غذائیه کامله براتون معرفی کنم ، این غذا اونقدر خوشمزه س که کافیه یه بار بخورید ومشتری دائمش بشید، دوست عزیزم لیدا جون برای مهمونیه عصرونه این سالاد رو درست کرده بود منم دستورش رو ازش گرفتم و براتون می نویسم.

 



ادامه مطلب
[ جمعه ۱٥ بهمن ۱۳۸٩ ] [ ۳:٤٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دارابی میوه‌ای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش  مایل به تلخی است.

این میوه دارای ویتامین‌ها و ریزمغذی‌های مختلف به ویژه ویتامین ث (۴۰ درصد نیاز روزانه بدن در ۱۰۰ گرم) است. همچنین دارای اسید سیتریک، فیبری به نام پکتین، قند (۸٫۶۱ گرم در صد گرم) است، نوع سرخ و صورتی آن آنتی‌اکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارندو همین‌طور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است.

گریپ‌فروت یک میوه پیوندی است که برای اولین بار در جزیره باربادوس در دریای کارائیب در اوایل سده ۱۸ با پیوند پرتقال و پومیلو (از مرکبات بومی جنوب شرق آسیا) پرورش داده شد. گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم می‌کنند.

این میوه را در زبان انگلیسی «میوه خوشه‌ای» (grape+fruit) می‌نامند این است که به شکل خوشه به مقدار زیادی حتی تا دوازده تا بر روی شاخه می‌روید. (مانند انگور).

 دم کرده گل‌های دارابی برای رفع تب موثر است

عصاره هسته گرپ فروت خواص دارویی قوی دارد.

گریپ فروت در حال حاضر در چین، هند، خاورمیانه و در ایران هم در شمال و هم جنوب پرورش داده می‌شود

خواص درمانی


 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٦ بهمن ۱۳۸٩ ] [ ۱:٢٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

امروز میخوام درمورد پاستا و انوع مختلف اون بنویسم ، عنوانهائی که ما به اشتباه ماکارونی و اسپاگتی میگیم درواقع انواع مختلفی ازپاستا هستن ، پاستا ها ازنوعی خمیر ایتالیائی درست میشن که متشکل از آب ، آرد و تخم مرغ هست که گاها" بعضی افزودنیها و سبزیجات هم به آنها اضافه میشه ، فرق پاستا ها با رشته پلوئی و رشته آش ایرانی درمواد تشکیل دهنده اونهاست ، رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند . چون اولین گروه پاستائی که وارد ایران شده به شکل لوله ای یا ماکارونی بوده ما به همه انوع پاستا ، ماکارونی میگیم

پاستاها رو باسس های متفاوتی سرو میکنن مانند سس گوشتی ، سس سبزیجات ، سس آلفردو و...

پاستاها ی مرغوب از آرد سمولینا درست میشن و ازنظر شکل ظاهری تقسیم بندیهای متفاوتی دارن مانند پاستاهای بلند ، کوتاه ، فوری ، سوپی و... در تصاویری که در ادامه مطلب میاد میتونید انواع پاستا رو با اسامی ایتالیائی اونها بشناسید بعضی ازانوع معروف پاستا عبارتنداز:

 


ادامه مطلب
[ جمعه ۱ بهمن ۱۳۸٩ ] [ ٩:٤٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed