دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
[ یکشنبه ۱٥ اسفند ۱۳۸٩ ] [ ۳:۳۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

 سالاد الویه رو همه شما بلدید ، این دستور رو برای اونهائی می نویسم که تازه میخوان وارد آشپزی بشن

سالاد الویه اسمش سالاد هست اما به عنوان یه وعده غذای کامل میتونید ازش استفاده کنید ، ساندویچش خیلی خوشمزه میشه

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱٥ اسفند ۱۳۸٩ ] [ ۳:٢٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed