دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این نون ازنونهای معروف تبریزه معمولا تو سفره های نذری ، روضه ها ، مراسم عزاداری ، شبهای احیا و سر سفره های افطار سرو میشه ، خالیشم خوشمزه ست ولی با پنیر محشر میشه

 


ادامه مطلب
[ جمعه ۱٩ شهریور ۱۳۸٩ ] [ ۱:٢۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed