دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

با تشکر ازنوری جون

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ٤:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

مامان من خیار شور هائی درست میکنه که طعمش معرکه ست ، یه بار امتحان کنید مشتری دائمش میشید:


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱:٤۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

هفته ای که گذشت یه جورهائی یه جوری بود! شما فهمیدید من چی گفتم خوب حالا بیشتر توضیح میدم ، اولا اونقدر ازلحاظ شغل شریف کارمندی! سرم شلوغ بود که دلم میخواست داد بزنم ولی دراین بین چند تا اتفاق هیجان انگیز هم افتاد اول اینکه ازیه مجله بهم ایمیل زدن وخواستن که درمورد غذاهای آذربایجان تو مجله شون مطلب بنویسم البته با هم به توافق نرسیدیم چون وقتم با اونها جورنبود دومیش این بود که از رادیو باهام تماس گرفتن وخواستن به عنوان کارشناس آشپزی تو برنامه شرکت کنم اولش فکر کردم میخوان کارشناس روانشناسی دعوت کنن بعد دیدم نه بابا کارشناس آشپزی میخوان و صد البته که من هم قبول نمودم سومیش هم اینه که تو این یه هفته ایمیل ها و پیامهائی ازهم کره ای ها ( لغتی مثل هم وطن ) برا م اومده که خواستن دستورها رو به زبان انگلیسی هم براشون بنویسم ! جل الخالق این گوگل چطوری این موجودات رو رسونده به کلبه ناردونه

به هرحال این مقدمه رو گفتم تا بدونید چرا این پست این طوری غیرعادیه!

شور گوجه فرنگی تقدیم به فرشته جون ترانه جون گیسو جون سیما جون و همه مشتاقانش

شوری گوجه فرنگی طعمی دلچسب ولزج ازگوجه فرنگیه که بعضیها خیلی دوست دارند بعضی ها هم اصلا دوست ندارند ! من که خیلی دوست دارم وقتی می زارم دهنم یهو می ترکه و مزه ش تو دهنم پخش میشه ..به به ...


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱:٤۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کمپوت برای افرادی که ناراحتی معده دارند و نمیتونند میوه خام بخورن گزینه خیلی مناسبیه ، همه خواص میوه خام رو داره جز ویتامین ث ، بعلاوه وقتی میوه زیادی دارین یکی ازگزینه های نگهداری میوه برای مدت طولانیه وبرای تزئین دسرها وبستنی هم خیلی مناسبه ...درضمن کمپوت خنک هم توتابستون خیلی می چسبه

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این مربا یه مربای بسیار خوش طعم و درعین حال شیکه ، شما میتونید به عنوان ظرف برای سایر مرباها یا تنقلات ریز ازاین مربا استفاده کنید.

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱٢:۳٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed