دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

بعضی ازدوستان این مشکل رو دارن که نمیدونن چطوری باید دسر رو ازقالب جدا کننن ، با توجه به پیغامها و نظرات شما دوستان تصمیم گرفتم یه پست مفصل دراین مورد بنویسم ، خوشحال میشم اگه تجربه متفاوتی دارید تو قسمت نظرات به من هم بگید

من به شخصه برای دسر ترجیح میدم ازقالبهای فلزی استفاده کنم اما این روشهائی که میگم برای همه انواع قالبها اعم از فلزی ، سیلیکونی ، تفلونی و پلاستیکی با درجات متفاوت کاربرد داره .

اول ازهمه به این دو نکته توجه کنید:

1- ظرف مورد نظر برای سرو دسر رو نم کنید تاوقتی دسررو توش برمیگردونید دسر به راحتی توش قابل جابجاشدن باشه و دقیقا در مرکز ظرف قرا ربگیره .

2- بهتره قالب دسر و خیس کنید نیم ساعتی بزارید تو جایخی تا حسابی یخ بزنه بعد دسر رو توش بریزید.

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۸٩ ] [ ۱٠:۳٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed