دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

این سوپ ساده رو حتما همه شما بلد هستید ولی دوستی طرزتهیه ش رو خواسته بود گفتم بنویسم شاید مفید رهگذری باشه! حتما شما هم متوجه شدید با وجود اینکه این سوپ خیلی ساده ست اما بعضا اصلا خوشمزه از آب درنمیاد! طرزتهیه ش رو با تمام ریزه کاریهاش براتون می نویسم:

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

با کدو حلوائی سوپهای خوشمزه ای میشه درست کرد به مرور اونها رو با هم یاد میگیریم فعلا این یکی رو داشته باشید:

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۱٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
با تشکر ازمهشید جون به خاطر آموزش این آش خوشمزه

 

این آش یه آش بروجردی هست گویا درزبان محلی " ماسو" به معنی کشک و " ا " به معنی آب هست.

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

اگه ازمزه کشک خوشتون میاد این سوپ متفاوت رو درست کنید واز طعمش لذت ببرید.

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

با یه سوپ خوشمزه چطورین اگه گندم پخته آماده داشته باشید عرض بیست دقیقه آماده میشه ، این سوپ ازسوپهای کشور آذربایجان هست .

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این سوپ بسیار مقویه و طرزتهیه راحتی داره فقط برای پخت آن حتما باید ازآب قلم استفاده کنید

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

پتاژها جزو خانواده سوپ ها هستند، سوپهای غلیظی که به سختی مواد تشکیل دهنده اونها مشخصه وتوبعضی ازانها مواد سوپ میکس میشن ، این سوپها برای سرو فنجانی بسیار مناسب هستند.پتاژ قارچ به نظرمن یکی ازخوشمزه ترین پتاژهاست وبرای مهمونی های عصرونه خلی مناسبه.

دستور اصلی این پتاژ بسیار پرکالریه ، اما من کمی تغییر تودستوراصلی دادم ، هردوروش رو براتون مینویسم تا هرطور که دوست داشتید تهیه کنید.

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه سوپ خیلی سبک وساده مناسب برای شام

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه سوپ خوشمزه امیدوارم درست کنید وازش لذت ببرید

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

مامان من آش رشته های معرکه ای می پزه ، یادمه وقتی بچه بودم همیشه یه دفتر دستم بود ومدام ازش می پرسیدم مامان اینو چطور می پزن اونو چطور می پزن البته هنوز هم این عادت رو ترک نکردم

این آش رو با دستور بی نظیر مامان جونم پختم و میخوام تجربه م رو برای شما هم بنویسم البته فرصت تزئین نداشتم شما میتونید آش رشته رو به طرق زیبائی تزئین کنید.

آش رشته جزو اون آشهای بسیار پرطرفداره و خیلی کم هستند افرادی که دوسش نداشته باشن ، این آش من جمله اون آشهائی هست که با کشک سرو میشه ( توجه داشته باشید که آش رشته با آش کشک فرق داره من دیدم خیلی ها این دو رو با هم اشتباه میگیرن !)

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فصل سرما و سرما خوردگیه و این پتاژ یه غذای عالی برای مقابله و درمان سرماخوردگیه درعین حال خیلی هم خوشمزه ست

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فقط مواظب انگشتهاتون باشید!

با تشکر از لیدای عزیزم به خاطر این آَش خوشمزه ....


 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

سالاد فصل یکی از سالاد های رایج تو ایرانه ،تو بعضی ازکشور ها به این سالاد سالاد سبزیجات هم گفته میشه ، مواد به کاررفته تو این سالاد بسیار متنوع هست و مانورهای زیبائی تو تزئین میتونید روش انجام بدید

معمولا کاهو ، کلم و گوجه فرنگی از پایه های این سالاد


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۱٥ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یک وعده غذای کامل که بچه ها هم خیلی دوست خواهند داشت وتوش ازسوسیس وکالباس هم خبری نیست دستور اصلی با سس مایونز هست اما من با ماست شیرین درست کردم

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۱٥ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

سالاد شیرازی نیاز به معرفی نداره همه میشناسیم و ازش استفاده میکنیم به نظر من سالاد بی نظیریه مخصوصا با آبغوره تازه محشر میشه

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۱٥ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed