دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

روز عشق ایرانی " سپندارمذگان " برهمه شما مبارک

این هم ژله ای هست که من به مناسبت این روز درست کردم و جای شما خالی درجمع عاشقین واقعی یعنی پدر و مادر و خانواده ام خوردیم ، خونه هاتون همیشه پر مهر و کانون خونوادتون همیشه گرم و پرنشاط

 

به همراه تهیه این ژله یه نوع ژله خوشمزه رو هم که با تغییراتی میتونید برای کرم شیرینی تر یا رویه کیک هم استفاده کنید براتون می نویسم

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٢٩ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این شربت یکی ازخوشمزه ترین و به قولی فرح بخش ترین شربتهاست ، مربوط به شهر ارومیه ست ، علاوه بر طعم ومزه خوب ، خواص داروئی زیادی هم داره ، ترکیب بادرنجبویه و بیدمشک به همراه عسل یا نبات معجونی به وجود آورده که توصیه میکنم حتما" امتحانش کنید.

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ۱:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دوستای گلم سلام ، ازغیبتهای طولانی که اکثر اوقات مجبور میشم داشته باشم عذر میخوام ، بعضی گلایه کردید که به نظرات دیر جواب میدم ، حق دارید ولی من هم چاره ای ندارم یک پست رو که مینویسم معمولا دیگه میرم و فرصت سرزدن به وبلاگم رو پیدا نمیکنم تا اینکه بعد از حدود یک هفته تا ده روز یه وقتی ازبرنامه هام سرقت ! میکنم و میام تو وبلاگم

حالا برای اینکه با هم آشتی کنیم یکی از اون شیرینی های نوروزی رو که بهتون قول داده بودم براتون مینویسم ، قول میدم که این هفته فعال باشم

شیرینی اسکار ازجمله اون شیرینی هائی هست که به اسم شیرینی های خونگی معروف شدند ، تو تبریز که برای مراسم عروسی درکنار شیرینی های رسمی ، این شیرینی ها بسیار رایج هستند.

نمیدونم اسم این شیرینی چرا اسکار هست شاید چون خیلی مجلله وازانواع مغزها توش استفاده میشه ، یاشاید هم نام کسی هست که اولین بار این شیرینی رو پخته این شیرینی ترکیبی از طعم مغزهای مختلف و هل هست که بسیار خوشایند و درعین حال آسونه


ادامه مطلب
[ شنبه ٢٢ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این روزها سعی میکنم بیشتر درخواستهای دوستان گلم رو جواب بدم ، چند نفری درخواست ته چین مرغ رو داشتند که امروز نوبت درخواست اونهاستلبخند

به نظر من ته چین ازاون نوع غذاهائیه که اگه روغنش کم باشه خوشمزه نمیشه بنابراین اگه ر‍ژیم دارین بی خیال ته چین بشیدخوشمزه ته چین غذای سنگینیه ، پس اگه برای مهمونی درست میکنید درانتخاب پیش غذاها دقت کنید که سبک و زود هضم باشند.

با من همراه بشید برای درست کردن یه ته چین مرغ خوشمزه با تمام فوت و فنهای یک ته چین بی عیب و نقصلبخند


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ۸:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

چند تا ازدوستان طرزتهیه نرگسی اسفناج رو خواسته بودند و همچنین بعضی ها هم برای روز عشق و ولنتاین ایده میخواستند ،  ازاونجائی که ازقدیم گفتند آدم تنبل فکرش خوب کارمیکنه زبان منم با یه تیر دو نشون زدم ، این هم نرگسی اسفناج با تزئین عشقولانهقلب

همچنین درادامه آموزش نرگسی اسفناج یه غذای تبریزی به اسم "ایسپناخ بورانی سی "  رو هم آموزش میدم که درواقع خواهر دوقلوی نرگسی اسفناجه چشمک


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٩ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

میوه های هرفصلی درمان طبیعی بیماریهای همون فصل هستند ، فصل زمستانه با سرماخوردگیها و عفونت های گلو و ریه و یکی ازبهترین درمانها خوردن نوشیدنی مرکباته .

پرتقال ،‌نارنگی ، لیمو و علی الخصوص دارابی یا گریپ فروت جزو اون میوه هائی هستند که نباید دراین فصل ازشون غافل بشید .

گریپ فروت سرشار ازمواد مفیدیه که خیلی ازمردم اطلاعی ازاونها ندارند ، با من همراه بشید برای تهیه یکی دیگه از انواع نوشیدنی  که بسیار سالم و خوشمزه ست 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

تا فصل این میوه خوش عطر و مقوی تموم نشده بهتره کلی خوراکی های خوشمزه ازش تهیه کنیم ، با من همراه بشید برای تهیه یه کلوچه بابافتی نرم و طعمی دلنشین ، با یک فنجان قهوه یا چای به همراه این کلوچه ازمهمونهاتون پذیرائی کنید.خوشمزه

                     

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٥ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed