دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این پست درواقع آخرین پست من هست و با این نوشته از شما دوستان عزیزم خداحافظی میکنم ، راهی پیش رو دارم که باید طی کنم و گرنه تا آخر عمر خودم رو نمی بخشم به این دلیل بالاجبار آخرین پست رو در وبلاگی که خیلی دوستش دارم می نویسم ، از طریق این وبلاگ، دوستان خوب زیادی پیدا کردم، دوستانی که تشویقهاشون نیروئی برای ادامه راهم بودند ولی حالا برای اینکه بتونم بزرگترین سنگ زندگیم رو داخل ظرف هستیم قرار بدم مجبورم همه سنگریزه ها ، شن ها و... رو ازاین ظرف بیرون بریزم و خیلی ازفعالیتهام رو متوقف کنم....

همه تلاشم این بود که دانسته های اندکم رو بی کم و کاست دراختیار شما عزیزان قرار بدم حالا تا چه حد موفق بودم نمیدونم ، امروز ۵ پست جدید دروبلاگ قرار دادم و سعی کردم مواردی باشه که شما دوستان عزیز خواسته بودید ، تقاضاهائی هم باقی موندند که نتونستم بهشون بپردازم که همین جا عذر خواهی میکنم ، ازدوستان عزیز وبلاگ نویسم هم شرمنده ام که فرصت نشد تک تک به وبلاگهاتون مراجعه کنم و عید رو بهتون تبریک بگم.

شاید روزی برگشتم ، دعا کنید که خواسته من برمشیت الهی منطبق بشه و صلاح و مصلحت خدا منطبق بر راهی باشه که میخوام طی کنم....

نمیخوام وبلاگی که علیرغم مشغله کاری زیادم خیلی براش زحمت کشیدم راکد و متوقف بشه برای همین  شایدتوسط نویسنده دیگری به صورت محدود  مدیریت بشه، من تا ۲۹ اسفند ۹۰ هستم و بعد ازاون هر نظری در این وبلاگ نوشته بشه تا تاریخی که نمیدونم کی هست بدون جواب باقی میمونه.

امیدوارم سالی که درپیش رو داریم برای همه مردم دنیا سال خوبی باشه

دستهای خدا پراز معجزه است... آرزوئی کن ... شاید بزگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه او باشد...

یاحق

[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فروماژ پرتقال اولین دسری هست که درست کردم برای همین خاطره های خوبی ازش دارم وانصافا" هم دسر خوشمزه ایه


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۸:۳۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

با یه ته دیگ خوشمزه موافقین


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

لوزها شیرینی های مناسبی برای عید هستند ، شیرینی هائی عاری از چربی و بدون نیاز به فر و امثالهم ، یکی ازخوشمزه ترین و راحت ترین لوزها لوز نارگیله ، البته به شرطی که طعم نارگیل رو دوست داشته باشید


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

بریم سراغ  یه پلوی خوش عطر و طعم


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٦:٥٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

در ادامه منوی شیرینی های نوروزی می رسیم به نان نخودچی ... این شیرینی محبوبترین شیرینی دوران کودکی منه


ادامه مطلب
[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

صبحانه وعده غذائیه خیلی مهمیه اما متاسفانه ما ایرانیها کمترین ارزش رو براش قائل هستیم ، انواع املتها گزینه های مناسبی برای صبحانه یه روز پر مشغله هستند


ادامه مطلب
[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱:۱٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه سوهان خیلی راحت و درعین حال مقوی ، دوستان عزیزم از کنجد غافل نشید که خیلی برای مغز و اعصاب مفیده


ادامه مطلب
[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این سوپ خوشمزه زمستونی تقدیم به شما دوستان گلم طرزتهیه ساده و سریعی داره

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

منو که میشناشید برای نوشیدنی خنک زمستون و تابستون سرم نمیشه نوشیدنی خنک حتی تو زمستون هم عالیه این گلاسه  همون هویج بستنی خودمونه منتها با یه سری تغییرات کوچولواین شما و این هم یکی دیگه از انواع نوشیدنی ( معاون کلانتر که یادتونه!)

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٩ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

سلام دوستای گلم

بریم سراغ این کوکوی خوشمزه که بوش موقع پخت  هوش ازسر آدمهای شکمو میبره


ادامه مطلب
[ جمعه ٥ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۸:۳۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed