دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

این ته دیگ ممکنه باب میل همه نباشه ! چون طعم شیرین داره


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٥۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٥٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
 
این ترشی از ترشی های خوشمزه تبریزیه و چون سرکه ش کمه من خیلی دوست دارم

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست،  تو تبریزهفته بیجار اصطلاحا" به چیزی گفته میشود که مخلوط باشد ، در آذربایجان یک غذا هم به این نام وجود دارد که غذائی شبیه تاس کباب هست.


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed