دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کرم کاسترد کرم خیلی خوشمزه ای هست که کاربردهای زیادی داره


ادامه مطلب
[ شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه سالاد بسیار خوشمزه و راحت

سالاد کول اسلو یا همون سالاد کلم رسپی های مختلفی داره ، گاها بهش کلم قرمز ، پیاز و فلفل هم اضافه میکنن اما به نظر میرسه ترکیب اصلی این سالاد همونی باشه که در ادامه می خونید

 

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ٧:۱٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

سالاد فصل همون طور که ازاسمش پیداست از سبزیجات هرفصل با رعایت همایندی مزه ها تهیه میشه ، اینجا سه نمونه ترکیب مواد سالاد فصل زمستانی رو براتون می نویسم امیدوارم براتون مفید باشه .

ترکیب اول


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یکی ازبهترین و خوشمزه ترین ترشی هائی هست که تا حالا خوردم ، چون به جای سرکه از آبغوره استفاده میشه ، به مراتب ترشی کم ضررتری هست و مزیت دیگه ای که داره مدت زمان کم برای آماده شدن هست به طوری که علیرغم سایر ترشی ها بعد از سه یا چهار روز آماده مصرفه

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه ترشی خیلی راحت و خوشمزه


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:۳٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این ترشی با کله پاچه ، زبان و امثالهم خیلی خوشمزه میشه

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:٢۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این نوع گردو خیلی خوشمزه ست و سه سوته ازظرف غیب میشه ! میگید نه...امتحان کنید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱٤ تیر ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱۱ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed