دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه کلوچه خیلی خوش خورا ک و خوشمزه


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این شیرینی از شیرینیهای ماه رمضونه ، بسیار راحته و به آسونی میتونید توخونه تهیه ش کنید


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دوستان عزیزم طاعات و عباداتتون قبول درگاه الهی

امروز هلیم رو آموزش میدم ازدوستانی که منتظر این غذا بودن عذر میخوام که کمی دیر شد چون غذاهائی که خواسته شده بود زیاد بودن و من مجبور بودم به نوبت اونها رو آموزش بدم

هلیم غذائیه که تو تبریز طرفدار زیادی نداره ، تازه تو تبریز هلیم فروشی زیادی وجود نداره من فقط یکیش رو می شناسم که اون هم هلیم هاش چنگی به دل نمیزنه برا همین هروقت دلم هلیم میخواد خودم آستین ها رو بالا می زنم

پی نوشت : دوستان عزیزم " حلیم " کلمه درستی نیست ، این کلمه به معنی " صبور و بردبار هست " ، کلمه " هلیم " برای این غذا درسته این کلمه به معنی غذائی هست که با گوشت و غلات پخته شده و به صورت له شده درمیاد. 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دوستم مدام بهم میگفت یه دسر راحت یاد بده همه اینهائی که تو وبلاگ می نویسی سخته! منم فکر کردم دیدم راحت تراز ژله بستنی دیگه دسری نداریم

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کیک بستنی اسم یه دسر تابستونیه که انواع بسیار متنوعی داره برای عشاق بستنی یه دسر ایده آله یکی از زیباترین مدلهای این دسر ، مدلی هست که به شکل شارلوت گنبدی درست میشه ، من با قصد تهیه این نوع کیک بستنی دست به کارشدم اما چون از بستنی پاکتی میهن استفاده کردم که زود آب میشه کیک بستنی شارلوت من تبدیل به زوکوتو بستنی شد شیطونه میگفت بستنیشم خودت درست کن ها اما به حرفش گوش ندادم این طوری شد

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

داشتم کتابخونم رو مرتب میکردم که رسیدم به قفسه آشپزی که قربونش برم همه چی توش پیدا میشه یه نگاه به دفترهای آَشپزی انداختم خیلی خنده داربود ..خطم به مروز که بزرگتر شده بودم بهتر شده بود و خنده دارتر اینکه بعضی وقتها عین جمله های مامان ومامان بزرگم رو به ترکی نوشته بودم

خوب بچه بودم دیگه.......... چشمم به یه دستور خرچنگ قورباغه ای افتاد که معلوم بود ازبرنامه تلویزیون نوشتم ...هوس کردم درستش کنم ولی چون ازبچگی بهمون گفتن دروغگو دشمن خداست منم اعتراف میکنم که به طعمش ۱۷ میدم نه ۱۸ نه ۱۹ نه ۲۰ و نه حتی ۱۷.۲۵

البته پسرعمه م و خانوم و دخترش که اتفاقی موقع پرده برداری از دسررسیده بودند ازطعمش تعریف کردند اما فکرمیکنم اونها با سابقه ذهنی که ازدست پخت من داشتند تعریف کردند طفلکی هاااااااااا فکرکردند این هم باید خیلی خوشمزه باشه ...

 

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دسر طالبی یه دسر خیلی شیک و راحته ، شما میتونید داخل طالبی رو با انواع ژله ها و کرمها پرکنید ، درادامه روشی رو که خودم به کاربردم مصور براتون توضیح میدم


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

پودینا نوعی دسر هست که ازباقیمونده نانها یا نون بیات تهیه میشه دسر راحت و خوشمزه ایه امیدوارم درست کنید وازخوردنش لذت ببرید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ٢۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

آش دوغ یکی ازآشهای معروف و خوشمزه آذریه، تو مناطق مختلف آذربایجان تغییراتی تو مواد و طرزتهیه ش وجود داره ، اگه گذرتون به سرعین افتاده باشه حتما " ازآش دوغهای خوشمزه اونجا خوردین ، روشی رو که براتون می نویسم یکی ازخوشمزه ترین رسپی های آش دوغه.

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

این همون آشی هست که برای سرما خوردگی پخته میشه خیلی مقوی ودرعین حال خیلی خوشمزه ست میشه گفت یه انتی بیوتیک کامله!

 

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

هرچند الان فصل مناسبی برای خوردن کاچی نیست ولی بخاطر گل روی " بی بی گل" عزیز ، یکی از خوانندگان وبلاگ که طرز تهیه این کاچی رو خواستن ، آموزشش رو می نویسم .

این کاچی خیلی پرادویه ست و بیشتر خاصیت درمانی داره ، طبعش بسیار گرمه و برای افراد گرم مزاج اصلا مناسب نیست ، اگه بیماری فشار خون دارید درخوردن این کاچی احتیاط کنید.

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

شیربرنج یکی ازدسرهای سنتی و مقوی ایرانیست که جایگاه خاصی سر سفره های افطاری داره


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

مشکوفی ازدسرهای سنتی مخصوص ماه رمضون هست با نشاسته تهیه میشه و میتونه عطرهای مختلفی ازگلاب ، بهارنارنج و عرقیجات مختلف داشته باشه ، اندازه ها دل خواهی است یعنی غلظت این دسر و شیرینیش بستگی به خودتون داره من اندازه های نرمال و سنتیش رو براتون مینویسم شما میتونید به دلخواه تغییر بدید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

درفرهنگ غذائی ما آذریها انواع مختلفی از کاچی وجود داره ما بهش میگیم" قورماق" ، معمولا جزو دسرهای زمستونی هستند و مواد اولیه بسیار ساده ای دارند شنیدید که میکن کاچی به ازهیچی.. اما به نظر من بعضی وقتها واقعا می چسبه

انواع مختلفی ازکاچی عبارتند از:

-کاچی ساده یا کاچی زرد

-کاچی قهوه ای که مثل کاچی ساده ست فقط آردش رو زیاد تفت میدن

-کاچی کنجد که واقعا خوشمزه ست

-کاچی نبات گلاب

-کاچی زائو که من این نوع کاچی رو اصلا " دوست ندارم پر از روغن حیوانی و زرد چوبه ست ، این کاچی جز ثابت پذیرائی ازمهمونهائیه که برای دیدن زائو ونورسیده ش میرن ، درحیرتم که مردم چرا این قدر این نوع کاچی رو دوست دارن من بوش بهم بخوره دیگه تا دوروز نمیتونم غذا بخورم .

-کاچی شیر

-کاچی میوه ای

-کاچی آجیلی که مثل کاچی ساده تهیه میشه فقط پراز فندق و گردوئه و کمی هم پسته و بادوم که آجیلها توی کاچی باید جوشیده وحسابی نرم بشن.

-کاچی آرد برنج ( دویی قورماقی )

-کاچی عسل

- کاچی ارده

-کاچی شیره انگور ( دوشاب قورماقی )

- کاچی گل سرخ

عکسی که میبینید کاچی ساده ست که با شکلات و نگین پسته تزئین کردم.

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

"شیله" اصطلاحا " به برنجی گفته میشه که کاملا پخته وشکفته بشه این لفظ به مرور تغییر یافته وتبدیل به "شله" شده است. اسم این دسر در زبان ترکی " ساری شیله " هست .

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:۳۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
سمنو یکی ازدسرهای سنتی بسیار خوشمزه و مقویه ، این دسر منسوب هست به حضرت زهرا ( س) و نذریه که خیلی ها معتقدن رد خور نداره میگن پای دیگ سمنو باید با طهارت و خلوص نیت ایستاد ، ما ایرانیها سمنو رو به عنوانی سمبلی از برکت و شیرینی تو سفره هفت سینمون قرار میدیم .

بیائید ازهمین حالا برای عید تمرین کنید خودتون سمنوی سفره هفت سینتون رو بپزید
این شما و این هم آموزش مصور سمنو
با کلی لاو ترکوندن برای مامان گلم

 

 

ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٠۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
رنگینک یه نوع دسر ایرانیه خوشمزه ست که جایگاه خاصی سرسفره های افطاری مخصوصا" درجنوب ایران داره ، درانواع بسیار متنوعی درست میشه ، این مدلی که امروز می نویسم یکی ازروشهای سنتی برای تهیه این دسره.

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٥٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این سه غذا ، غذاهائی هستند که تو سایتهای آشپزی فارسی به جای هم اشتباه گرفته میشوند درحالی که فرقهائی با هم دارند ،و فقط درظاهر به هم شبیه هستند مثل پلو ، چلو ، ته چین و دمی ما ! امروز میخوام شما رو با این سه نوع غذا آشنا کنم

میتلف

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

هوا گرمه ، زرد آلوهای شما هم تو جامیوه ای یخچالتون حسابی رسید ه و دیگه داره خراب میشه چاره ش یه نوشیدنی خنک با این زرد آلوهاست که حسابی حالتون رو جا بیاره :


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

گلاسه به مخلوط انواع نوشیدنیها با بستنی گفته میشه مثل اناناس گلاسه ، هویج گلاسه ،کافه گلاسه و...

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
وقتی پوره چند نوع میوه با هم مخلوط میشه نوشیدنی حاصل رو بهش میگن اسموتی

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

میونه تون با شربت به چطوریه ؟ اگه میونه خوبی ندارید یا اصلا این شربت تو سبد غذائیتون نیست بهتره باهاش مهربونتر باشین چون یک شربت بسیار مقویه که شما میتونید جایگزین شکر و عسل برای شیرین کردن بعضی نوشیدنیها بکنید،حتی مخلوط شیر و شربت به میتونه یه نوشیدنی عالی برای صبحونه باشه


این یخ دربهشت رو امتحان کنید پشیمون نمیشید


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

وقتی ماه رمضون میفته به یه همچین تابستون گرمی دیگه نمیشه ازنوشیدنی های خنک چشم پوشی کرد ! سعی کنید سر سفره افطارتون حتما آب میوه طبیعی داشته باشید هم برای تامین ویتامینهای بدن خوبه و هم تشنگی و گرما رو برطرف میکنه

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
یخ دربهشت هندوانه

یخ دربهشت علاوه براینکه اسم یه نوع شیرینی نشاسته ای هست اسم مجموعه ای ازنوشیدنیهای تابستونی هم هست که توشون یخ وجود داره ..

با اومدن فصل گرما طرفدارهای زیادی پیدا میکنه ، چند نمونه ازیخ دربهشتهائی رو که امتحان کردم به مرور براتون می نویسم ...
 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:۱۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کوکتل ها نوشیدنی هایی هستند ازمخلوط چند نوع آبلیموه و برخی مایعات و به لحاظ شرعی بعضی ازانها برای ما قابل مصرف نیستند ، توجه داشته باشید کوکتل ها برعکس اسموتی ها رقیق هستند

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:۱٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فکرمیکنم اگه به تناسخ اعتقاد داشتم که ندارم! قطعا میگفتم روح من قبلا" درجسم یک عطار بوده ! برای اینکه من اینقدر به عطاری ، ادویه جات و گیاهان داروئی علاقه دارم که حد نداره

یکی از گیاهان مورد علاقه من " رز چینی " هست ، رز چینی ( چای مکه - چای ترش )یکی از چائی های بسیار مفیده.

چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه می شود که از گلبرگ و دانه های آن می توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:۱۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

مهمترین مساله شستن خاک شیره ، برای شستنش خاک شیر رو تو ظرف بزرگ ریخته روش آی سرد می ریزیم تا باصطلاح خاکشیرها " بمیرند" یعنی ته نشین بشن به این ترتیب خس و خاشاک روی آب جمع میشن و ریگ ها ته ظرف ، با چند بار شستن خاکشیر و عوض کردن آبش خاکشیر شسته میشه .


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:۱۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه فنجان چای آلبالو قبل ازخواب میتونه خواب آرومی برای شما به ارمغان بیاره

این چای عملکرد روده ها رو تنظیم میکنه ، سوخت و ساز رو بالا میبره و پائین آورنده فشار خونه

 

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٠٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

تواین گرما برای افطار نوشیدنی بیشتر ازهرچیزی می چسبه ، نوشیدنی هندوانه و طالبی علاوه بر خوش طعم بودن این حسن رو داره که طبیعتش تعدیل شده و یتامین هاش غنی شده هستند

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

میلک شیک انبه یا همون شیر انبه خودمون یه نوشیدنی بسیار مقویه امیدوارم درست کنید و ازطعمش لذت ببرید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این دسر درحالت کلی از یه ژله پایه و خرده شیشه ها تشکیل شده ، برای زیبائی کار بهتره که این دو جزءرنگهای متضاد داشته باشند مثلا اگه ژله پایه رنگ روشن باشه بهتره خرده شیشه ها رنگهای تیره باشند.

خرده شیشه ها:

برای تهیه این خرده شیشه ها ژله رو در رنگهای مختلف تهیه میکنید فقط آبش رو کمی کاهش بدید ( بعد از اینکه یه بسته ژله رو در یه لیوان آب جوش حل کردید به جای یه لیوان آب سرد ، نصف لیوان آب سرد به اون اضافه کنید) تا حسابی سفت بشند ، بعد اونها رو به تیکه های کوچیک و نامنظم برش بزنید


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه دسر خیلی راحت و شیک درست کنید و لذتش رو ببرید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٠٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

طالبی وموز هردو بوی گرم وشیرین دارند برای همین فکرکردم مخلوط اینها با هم باید خوشمزه باشه بنابراین یه دسر اختراع کردم یادم بندازید حتما برم ثبتش کنم !
دیگه دم دمهای افطار بود واسه تزئین فرصت نشد


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٥٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

پای سیب یکی ازدسرهای مورد علاقه منه ، روشهای متفا وتی برای پختش وجود داره تو این پست یکی ازروشهاش رو می نویسم که رایجتره

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۳۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
 
تارت نوعی خوراک پیراشکی مانند یا پیتزا ماننده که از دو بخش تشکیل می شه: یک بخش آاون لایه خمیریه و بخش دیگه موادیه که درون این خمیر قرار می گیرن. این مواد شامل انواع گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه، مربا، مارمالاد، انواع پنیر، خامه، شکلات، کاسترد، مغز میوه یا دیگر انواع مواد شور یا شیرین می شوند.

این غخوراک دو مدل داره: یک مدل آن به این صورته که مواد میانی بین دو لایه خمیر قرار می گیرن که بهش میگن " پای " ، در مدل دوم، مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را می پیچند. برخی پای ها هم فقط قسمت زیرینشان خمیر داره و روی این خمیر، مواد پای (معمولاً در پای های شیرین) را قرار می دن. این نوع پای ها را تارت میگن. یکی از معروف ترین پای های شور مزه که فقط قسمت زیرش خمیر دارد، پای کیش هست.

اگر لازم باشه که خمیر پای بیشتر از مواد داخل پای بپزه، ابتدا خمیر را پخته و سپس مواد داخل پای را اضافه نموده و برای مدت کوتاهی دوباره آن را می پزند. گاهی اصلاً پخت مجدد لازم نیست و تنها پس از اضافه نمودن مواد به خمیر پای و سرد شدن خمیر پخته، آن را در یخچال قرار میدن.

اندازه پای ها بسیار متفاوته و معمولاً به اندازه مواد داخل پای بستگی داره، اغلب خمیر را با توجه به نوع و مقدار مواد داخلی پای، تهیه می کنن. معمولاً خمیر پای، حاوی کره بوده و فراورده پوک و تردی را ایجاد می کنه.

پای های شیرین را اغلب با بستنی مصرف می کنن. این نوع غذا در کشورهای استرالیا و زلاندنو بسیار معروفه. سوپر مارکت ها و قنادی ها انواع مختلف آن را عرضه می کنن. در ایالات متحده آمریکا، پای هایی که مواد داخلی آنها استیک، قلوه، گوشت گاو چرخ کرده به همراه پیاز، مرغ یا قارچ باشد، به عنوان نوعی اسنک بسیار مورد مصرف قرار می گیرن. پای را معمولاً همراه با چیپس سیب زمینی می خورن.

آموزش امروز ما نوعی تارت شیرین هست که به عنوان دسر مصرف میشه ، این تارت پتانسیل زیادی برای تزئین و تنوع طعم با استفاده ازانواع میوه ها داره.

 

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed