دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

آب میوه گیری خونه ما دستگاهیه که بیشتر ازهمه کارمیکنه ازبس که من عاشق تهیه انواع نوشیدنیهای طبیعی هستمقلب

مدتیه که نوشیدنیهائی به اسم " رانی" خیلی رواج پیدا کردن، اگه بدونید این نوشیدنی ها چقدر مضر هستند قطعا لب بهشون نمی زنید ، تکه های میوه که اتفاقا خیلی هم تازه به نظر میرسند درواقع میوه های مونده ای هستند که با مواد شیمیائی به حالت تازه درمیان ! با صرف کمی وقت و حوصله  میتونید نوشیدنیهائی به مراتب خوشمزه تر و بهتر تهیه کنید


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائیه متاسفانه اکثر دستورهائی که تونت هست دستور ژله شیر یا همون کرم وانیلیه نه پاناکوتا این دسر طعم وبافتش با کرم وانیلی فرق داره و اگه بخواهیم دقیقا معنیش کنیم به معنی " خامه پخته " ست ، منشا این دسر شمال ایتالیا ست ( ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های خوشمزه ای توش تولید میشه اوایل بومی های اون منطقه خامه رو با استخون ماهی می جوشوندن بعد ها ژلاتین جایگزین استخون ماهی شد

پاناکوتا رو با شکلات ، کارامل ، مارمالاد یا سس های میوه ای سرو میکنن ، مخصوصا درایتالیا با توت قرمز بسیار رایجه ، من سری به کتاب آشپزی ایتالیائی زدم و با هزار مصیبت! دستور اصلی این دسر رو ترجمه کردم ، امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد توخونه ما که خیلی خوششون اومد دستور این دسر خوشمزه رو به 4 زبان فارسی ، انگلیسی ، فرانسه و ترکی استانبولی براتون می نویسم :

English

Panna cotta is an italian dessert. It is generally from the Northern Italian, although it is eaten all over Italy, where it is served with wild berries , caramel chocolatesauce or fruit coulis . Earlier recipes for the dish used boiled fish bones in place of gelatin; sugar, later a main ingredient, would not have been widely available as it was an expensive imported commodity. After years this treat evolved into what is now a jellatin dessert , flavored with vanila and topped with fruit or spices, and served chilled

 

Français

Panna cotta est un italien dessert. Il est généralement de la Northern italien, bien qu'il est consommé toute l'Italie, où il est servi avec les baies sauvages , caramel chocolatesauce ou coulis de fruits . Bulletins recettes pour le plat utilisés bouilli arêtes de poissons en place de gélatine; sucre, plus tard, un ingrédient principal, n'aurait pas été largement disponible comme c'était un coûteux produit importé, Après des années ce délice évolué en ce qui est maintenant un jellatin dessert , aromatisé à manille et surmonté avec des fruits ou d'épices, et a servi réfrigérés

Türkçe

Panna cotta italian bir tatlısı. O o hepsi İtalya'nınüzerinde ona çılgın dutlarla, karamela chocolatesauce veya meyva coulis hizmet edilir nerede yenmesine rağmen kuzey genellikle İtalyancadan. . Daha erken; kullanılan çanak için tarifler jelatin in place of balık kemikleri kaynattı; şeker, daha geç her ana bileşen, genişçe onla var olmayacak Pahalı ithal edilmiş bir mal oldu mu, Yıllardan sonra bu ele alır ne şimdi jellatin bir tatlısının içine geliştiril vanila tat veril ve meyvayla veya spices biçimlendiril ve hizmet edil chill

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

امروز با دسر شارلوت درخدمتتون هستم ، دسری زیبا که میتونه زینت بخش سفره هاتون باشه.

شارلوت اسم مجموعه ای ازدسرهاست که از دو جزء تشکیل میشن ، یه جزء کیکی که میتونه شامل انواع کیکها ، بیسکویت ها و نانها باشه ، جزء دیگه شامل انواع کرمها ، پوره میوه و ژله.


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کرم کارامل که به اون "فلن flan " و کارامل کاستارد هم گفته میشه نوعی دسر هست که اولین بار فرانسویها اون رو درست کردند ولی درسراسر دنیا سرو میشه ، درکشورهای اسپانیائی زبان و آمریکای شمالی " فلن" دقیقا معادل کرم کاراملی هست که ما میشناسیم اما درآمریکا انگلیس و فرانسه ، فلن به نوعی تارت کاسترد گفته میشه که با میوه سرو میشه

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این دسر زیرمجموعه ای از دسر خرده شیشه ست که توضیح کاملش رو درلینک زیر میتونید ببینید

دسر خرده شیشهBroken Glass Jelly

با تشکر ازنجمای عزیز به خاطر پیشنهاد ترکیب این دسر ، به نظر من خیلی خوشمزه بود البته کسی که طعم قهوه رو دوست نداشته باشه قطعا ازاین دسر هم خوشش نمیاد ، امیدوارم درست کنید وازش لذت ببرید.

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

اینم یه ژله متنوع که برا تغییر دکور میز غذا خوبه

روش تهیه خاصی نداره ، همون روش تهیه شربت خاکشیره که تو پست زیر کامل نوشتم


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ، فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه دسر خنک و سالم برای این روزهای خیلی گرم

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه دسربسیار مناسب برای سفره های افطار که علاوه بر تنظیم قند خون بسیار مقوی و سرشار از مواد مغذیست

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این نوع ژله رو همه شما بلد هستید ،ژله سختی نیست فقط باید طعمها رو با هم جوردربیارید ، دوستی میگفت این ژله یه نوع کلک زدن به بچه هاست که کمی میوه بخورن البته تو این روزهای گرم تابستون هم برای افطار خیلی می چسبه

برای تهیه این ژله به  دو روش می تونید عمل کنید :


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

حلوای هویج ازجمله سوغاتیهای معروف ارومیه ست ، دسریه بسیار خوشمزه که برای صبحانه و افطار خیلی مناسبه ، کلا تو مناطق آذربایجان دو نوع حلوا وجود داره یکی حلواهائی که توشون آرد دارن که به اونها " تره TARAH" گفته میشه و دوم حلواهای بدون آرد که با نون خورده میشن مثل حلوا گردوئی ، حلوا شکری ، حلوا ارده و... ، حلوا ی هویج ازحلواهای گروه دومه ، به دوروش تهیه میشه ، روشی که امروز براتون می نویسم یه روش بسیار ساده ست که به راحتی میتونید تو خونه تهیه ش کنید با من همراه بشید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۱٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

شیرینی ریس درانواع متنوعی تهیه میشه که درادامه براتون مینویسم :


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
درادامه معرفی سوغاتی های تبریز می رسیم به قرابیه بادامی که اصطلاحا به آن " قرابیه " میگن ازشیرینی های مجلسی و گرون قیمت درتبریز هست
 

وقتی صحبت ازسوغاتیهای تبریز میشه محاله اسم این شیرینی برده نشه

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

اگه شما هم ازاون دسته ای هستین که از ساندویج ساز فقط برای درست کردن ساندویج استفاده میکنید این پست رو بخونید ، قابل توجه اونهائی که ازمن خواسته بودند درمورد خوراکیهائی که میشه با ساندویج ساز درست کرد بیشتر بنویسم ، این کلوچه بافت بسیارنرمی داره و قطعا مورد پسندتون واقع میشه

با تشکر ازعسل جون


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

شیرینی گردوئی نام گروهی ازشیرینی هاست که با گردو تهیه میشوند انواع بسیار متفاوت وخوشمزه ای دارند که دونمونه از آنها رو امروز آموزش میدم

پفک گردوئی که تو تبریز به نام پیج انگشتی معروفه ، عکس درکنارشکوفه های بهاری که کمی زودتر شکفتن به مناسبت سال جدید ....

دلهاتون بهاری

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
لوزها شیرینی هائی هستند بدون نیاز به پخت که تهیه شون واقعا راحته ، لوزها انواع مختلفی دارند مثل لوز تبریزی ، لوزشیرازی ، لوزیزدی ، لوز نارگیل ، لوزبادام ، لوز عسل و....

 

لوزتبریزی درواقع لوز بادام زعفرانی هست که تو تبریز بهش " لوزی" میگن



ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

شیرینی مشهدی رو که فکر میکنم همه شما بلد باشید ، یه شیرینی راحت و درعین حال پرازپتانسیل!

 

ادامه مطلب
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

با تشکر ازشاپرک جون

چه لذتی داره آشپزی از رو دست بقیه وقتی دیگه مجبور نیستی تایپ کنی

قطایف نوعی شیرینی عربیه که در هند و پاکستان و ... طرفداران زیادی داره خیلی راحت تهیه میشه معمولا تو این کشورها پن کیک مورد نیاز این شیرینی آماده و بسته بندی شده به فروش میرسه ولی خیلی ها هم خودشون در منزل درست می کنند .

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این عکس فوق هنری! که مشاهده می کنید مربوط به یه کیک فوق خوشمزه س! دستور این کیک رو دوست عزیزم عسل یادداده و به ضرب چوب و چماق و مسلسل مجبورم کرده که حتما درستش کنم ، منم گردنم ازمو باریکتر درستش کردم ولی الحق که بسیار خوشمزه و خوش کیفیت ازآب دراومد توصیه میکنم حتما درستش کنید و دعا ش رو به جون عسلی بکنید

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

این کیک واسه مهمونی مناسبه چون قیافش شیکه خوبیش اینه که با هر دستوری میشه پختش فقط کیکتون باید از نوع کیکهای کره ای باشه یعنی توی مواد اولیه اش روغن یا کره و شیر داشته باشه.


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دسری مناسب روزهای سرد

اول یه توضیح کلی در مورد چیز کیک یا کیک پنیر بدم ، دو مدل چیز کیک هست یکی با تخم مرغ که پخته میشه و یکی مدل دسری که نیاز به پختن نداره ، من اینجا مدل دسریش رو آموزش میدم ،برای چیز کیک دسری روش متداول استفاده از قالب کمربندی هست اما شما میتونید به جای کمربند قالب از تلق هم استفاده کنید یا مثل من میتونید چیز کیک رو داخل یه ظرف بلوری درست کنید.

چیز کیک ۵ لایه


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این کیک خیلی راحت تهیه میشه موادش هم نسبتا کم کالریه ، بعد ازاینکه ۲۴ ساعت دریخچال موند طعم ومزه شیرینیهای تر خوش کیفیت رو به خودش میگیره ، امیدوارم بپزید واز خوردنش لذت ببرید


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

کیک اسفنجی که معادلsponge cake هست یک کیک بسیار سبکه که پایه بسیاری از دسرها ، شیرینی ها و کیک های مجلسیه ، این کیک معمولا زیاد شیرین نیست .

مواد اصلی اون تخم مرغ ، شکر ، آرد و بکینگ پودر هست ، تو بعضی دستورها بهش شیر داغ با آب جوش هم اصافه میکنن که نقش این مایع داغ ، زدودن کامل بوی تخم مرغ هست ، من اینجا دوتا دستور رو براتون می نویسم هردوش امتحان شده و خوش کیفیت هستند.

درهردو دستور میتونید به جای یک سوم میزان آرد از نشاسته ذرت استفاده کنید این کارباعث بهتر شدن کیفیت کیک شده و کیک شما دقیقا مثل کیکهای قنادی ها میشه.


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
دیدین بعضی وقتها آدم موقع خوردن پیتزا به خاطر کش اومدن پنیرش ضایع میشه ! موقع خوردن کیک با این روکش هم ممکنه این بلا سرتون بیاد

 

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۱٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فلان کیک یه کیک بسیار خوشمزه ست که دراثر رد شدن مایع کارامل ازداخل کیک بسیار خوشمزه میشه ، دراین پست نوع دسریش رو آموزش میدم به امید خدا نوع کلاسیک اون رو هم به زودی خواهم نوشت

این کیک کلا ازدو جز تشکیل میشه ، یک جزء کرم کارامل ساده یا شکلاتی و یک جزء کیک ساده شکلاتی یا وانیلی

شما میتونید از پودر کیک آماده و کرم کارامل آماده هم استفاده کنید ، ابتدا دستورهای متفاوت رو براتون می نویسم بعد میریم سراغ طرز تهیه این کیک خوشمزه


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

طعم سیب و دارچین ترکیبی فوق العاده ست این کیک رو درست کنید و ازطعمش لذت ببرید

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

درسته طعم دارچین با سیب خیلی رویائیه ولی این کیک سیب رو هم امتحان کنید وازعطروبوی سیب لذت ببرید

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

توی دنیا سه تا فعالیت هست که وقتی مضطربم ، ناراحتم ، خشمگینم و خلاصه دلم میخواد یکی رو خفه کنم انجام دادنشون آرومم میکنه آشپزی ... گوش دادن به موسیقی ...رانندگی...

این کیکها نتیجه خود درمانی ازنوع گفته شده هست

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کیک هویج یه کیک خیلی خوشمزه با بافتی بسیار نرم وسبک هست که کلا ازچهار جز تشکیل میشه ، همه دستورهائی که برای کیک هویج هست خارج ازاین چهار چوب نیستند

جزء اول: جزعمومی کیکها مثل آرد و شکر

جزء دوم: هویج رنده شده آب پز یا خام

جزء سوم: ادویه جات که میتونه شامل دارچین ( ادویه اصلی ) ، زنجبیل ، هل ، وانیل ، جوزهندی ، کاکائو ، نسکافه ... باشه

جزء چهارم : مواد فیلینگ که شامل انواع آجیل ، شکلات چیپسی وانواع میوه های خشک خرد شده ، خرما ، کشمش و .. هست

 

شما باترکیب مختلف این مواد میتونید کیک هویج روبا طعمهای مختلف درست کنید که البته همگی کیفیت پایه یکسانی خواهند داشت .مشهورترین ترکیبش کیک هویح دارچین و گردو هست اما خودتون رو محدود به این طعم نکنید ، من این دفعه کیک هویج رو با طعم متفاوتی درست کردم که همه خوششون اومد.

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه کیک سالم ، متفاوت و خوشمزه امیدوارم بپزید و لذت ببرید

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۱۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

کوکو سبزی رو همه بلد هستید و تقریبا همه جا پخته میشه سبزیجات مختلفی توش میریزن با هرترکیب سبزی مزه خاصی پیدا میکنه ، به نظر من یکی از خوشمزه ترین ترکیباتش با مواد زیر هست:

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

اول ازهمه باید بگم موقعی که شروع به پخت این غذا کردم به مزه ش زیاد امیدوار نبودم اما گویا اشتباه میکردم ، قضاوت با شما


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:٠٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
کوکو سیب زمینی

خیلی ازشما دوستان عزیز طرزتهیه کوکوی سیب زمینی رو بلد هستید اما بد نیست با این ترکیبات هم امتحان کنید پشیمون نمیشید چون خیلی خوشمزه ست .

 
 

ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٥٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه کوکوی خیلی سبک و مناسب برای شام ، این کوکو بدون نون سرو میشه و خاصیت خواب آوری داره

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه کوکوی ترد ، خوشمزه و آسون

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٥٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کوکوی دورنگ از ترکیب کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی درست میشه اما هرکسی ترکیب خاص خودش رو برا کوکو سبزی و سیب زمینی داره ، ترکیبی که براتون می نویسم یکی از خوشمزه ترین ترکیبهاست قطعا " ازامتحانش پشیمون نمیشید

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

بنا به تقاضای دوستان وبا نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان سعی میکنم بخشهای آشپزی وبلاگ رو فعال تر کنم لطفا اگه دستور غذائی خاصی رو می خواهید درقسمت نظرات به من اطلاع بدید

با نزدیک شدن به ماه رمضون این جور غذاها طرفدارهای زیادی پیدا میکنه و برای افطار یه غذای سبک و راحته


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

اسنک اصطلاحا" به میان وعده های غذائی گفته میشه اما جدیدا اسنکهائی رواج پیدا کردند که به عنوان غذای شام مورد استفاده قرار میگیرند و با نون تست درست میشن ، اسنکها رومیتونید توفر یا ساندویج ساز درست کنید.

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

بنیه نوعی غذای خمیریه فرانسویست Beignet

با خمیر بنبه شما میتونید چند نوع غذای حاضری معروف رو درست کنید من جمله قارچ پفکی ، ONION RING مرغ چینی و ..


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:۱۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

با یه فست فود سالم و خوشمزه موافقین ...




ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه غذای خوشمزه ، راحت و سرشار ازویتامین که بچه ها هم دوست دارن

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

تو سایتهای مختلف آموزشهای متفاوتی از کوفته تبریزی رو دیدم ، بعضی از اونها واقعا خوشمزه هستن اما او نچه که به روش سنتی تو تبریز تهیه میشه تا حدودی متفاوته ، هرچند اکثر خانمهای امروزی تبریزی این غذا رو حذف کردن چون فکر میکنن سخته اما من فکر میکنم مراحل درست کردن کوفته تبریزی واقعا لذت بخشه

حتما میدونید که به صورت سنتی داخل کوفته تبریزی بره درسته یا مرغ درسته قرار میدادن که خیلی خوشمزه و شکیل میشد ، اما حالا این روش تقریبا به تاریخ سپرده شده مگر این که کدبانوئی پیدا بشه و بخواد شاهکار کنه! امروزه داخل کوقته تبریز ی از موادی مثل تخم مرغ ، پیاز و انواع مغزها استفاده میشه.

در ادامه طرز تهیه کوفته تبریزی رو به طور سنتی با تمام ریزه کاریها و توضیحاتش براتون میذارم و اگر فرصتی دست داد عکسی از اون که داخلش مرغ درسته باشه به این پست اضافه میکنم. فعلا این عکس رو داشته باشید که باترب سفید گوجه فرنگی برگ ترب و ترشی پیاز تزئین شده



ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

دستور اوریجینال! باقالی قاتق رو همکار عزیزم شیوا جون از رشت بهم یاد داده ، خیلی خوشمزه ست حتما امتحانش کنید


ادامه مطلب
[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

این دلمه هرچند جزو غذاهای آذریه و لی تقریبا درتمام نقاط ایران به طرق مختلف پخته میشه ، دراینجا روش تبریزی اون رو مینویسم


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دورمانج ( دورماش یا دیمش DOYMASH) یکی از غذاهای سنتی تبریز هست این غذای بسیار خوشمزه ومقوی معمولا برای صبحانه یا عصرانه خورده میشود

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دلمه ها ازجمله غذاهائی هستند که اصالت آذری دارند ، به همین دلیل همه اونها دستورهای اوریجنال آذربایجانی دارند که تا حدودی متفاوت از بقیه جاها هستند ، " دلمه " ازفعل " دولماق "  dolmagh به معنی " پر شدن " و یا ازفعل " دولدورماق " doldoormagh به معنی " پر کردن" هست. 

دلمه برگ مو از جمله غذاهائی هست که به نظر پختنش سخته اما اگه خوب و با حوصله مراحلش رو طی کنید یه غذای خیلی خوشمزه و مفید خواهید داشت ، مشکلاتی که دررابطه با پخت دلمه بوجود میاد معمولا به قرار زیره:

داخل دلمه نمیپزه
دلمه ته میگیره
دلمه وا میره
دلمه ها موقع پخت ترک برمیدارند
دلمه خوشمزه نمیشه !
برگهای دلمه لطافت لازم رو موقع پخت نداره و ....

من سعی میکنم تمام مراحل و ریزه کاریهای ابن غذا رو همون طور که تو تبریز پخته میشه مرحله به مرحله برای شما بنویسم



ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

رسمه که وقتی بچه اولین دندونش رو در میاره براش آش دندونی درست میکنند، تو تبریز به جای آش دندونی خوراکی مقوی وبسیار خوشمزه درست میکنند که اصطلاحا" بهش میگن " دیشلیق "

قدیمیها اعتقادشون براین بوده که اگه یه دونه از نخود این خوراک رو به همراه هفت عدد گندم تو یه نخ ردیف کنن و سنجاق کنن پشت شونه راست بچه دردش کمتر میشه!!!!!!

ضحی کوچولوی مارو که میشناسید همون که برا به دنیا اومدنشنون خامه ای پخته بودم ...اولین دندونش رو درآورده و مامان بزرگم یه دیگ گنده براش " دیشلیق " پخته و همه فامیل مستفیض شدند

 

 

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

میگن کلا دونوع ایرانی وجود داره یا کله پاچه دوست دارن یا دوست ندارن اما من جزو گروه سومی هستم که تو تقسیم بندی وجود نداره من کله پاچه رو دوست دارم اما به شرطها و شروطها...اولا باید تو خونه پخته شده باشه مخصوصا اگه مامان ومامان بزرگ بپزن که دیگه عالیه ، حاضریش رو عمرا لب بزنم ...دوما همه اجزای کله پاچه رو دوست ندارم مثلا چشم رو خوشم نمیاد...و سوما قیافه کله پاچه نباید وحشتناک باشه! مثلا اگه کله درسته تو سفره باشه پس میفتم

این شما و این هم کله پاچه اینجانب پز با تمام نکات و ریز نکته ها و تصاویر منحصر به فرد

 

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۱٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٠٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

پیتزای خوشمزه وخوش کیفیت پیتزائی هست که با حوصله و دقت تهیه بشه ، با من همراه بشید برای تهیه پیتزای مخصوص سفره خونه

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کارسکی به کباب راسته بره گفته میشه ، و غذای بسیار لذیذیه


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فیله کباب

فیله کباب یا همون کباب فیله ازکبابهای خوشمزه و شیک هست که میتونه زینت بخش سفره هاتون باشه.

درنگاه اول پختش به نظر سخت میاد اما این طور نیست با من همراه باشید تا طرزتهیه این کباب خوشمزه رو یاد بگیرید

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٦:٤۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

استیک ( یا بیفتک ) فیلهBIFTECK - STEAK

بیفتک معادل فرانسوی استیک هست واین دو هیچ فرقی با هم ندارند حالا بعضی ها فرقهائی براشون میگن ( مثلا اینکه گوشت بیفتک کوبیده میشه ولی گوشت استیک کوبیده نمیشه ) ولی به نظر نمیاد درست باشه یه نگاه به دیکشنری اکسفورد فرانسه به انگلیسی بندازید دقیقا معادل هم هستند فقط فرانسویها دوست داند کمی مغزش خام ( bleu) باشه و انگلیسیها هم کمی استیک رو کلفت تر درست میکنن

 

اول یه توضیح کلی بدم :

استیک رو میتونید از فیله یا راسته گاو یا گوسفند تهیه کنید البته برش باید عرضی باشه یعنی چاقو بافت ماهیچه رو به طور عمود قطع کنه و برخلاف فیله که گوشت رو درموازات بافت ماهیچه برش میزنند برای استیک درخلاف جهت بافت ماهیچه برش زده میشه البته بهترین گزینه برای استیک فیله گوشت گاو یا گوساله ست . بهترین ظرف برای سرخ کردن استیک ظروف چدنی هست با کره روی حرارت زیاد.

گوشت استیک رو اول باید مارینه کنید ،مارینه کردن ( marinate) یعنی اینکه گوشت مرغ ماهی یا هرگوشت دیگه ای رو توی مخلوطی ازسسها یا سبزیجات بخوابونید تا طعم داربشه مثلا وقتی جوجه کباب رو به مخلوط پیاز فلفل ابلیمو وفلفل دلمه ای آغشته میکنیم و میزاریم دو ساعت بمونه باصطلاح میگیم جوجه رو مارینه کردیم



ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٦:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

یه خوراک سرشار ازویتامین و صد البته خوشمزه ، امیدوارم بپزید و ازخوردنش لذت ببرید

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:۱٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٠٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

فر صحرائی و طریقه پخت مرغ درسته تو دل طبیعت

با تشکر ازدائی عزیزم که این روش پخت رو به من یاد داد

 

اگه اهل گردش و تفریح هستید و دوست دارید غذاهای نابی رو تو دل طبیعت تهیه کنید با درست کردن یه فر صحرائی آشناتون میکنم که میتونید انواع گوشتها رو توش طبخ کنید .

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این نوع جوجه کباب ، روش ساده و اصلی برای تهیه جوجه کباب معمولیه امیدوارم بپزید ولذت ببرید.

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

در طی یک سری تخقیقات درمورد ماهی های جنوب به جمع بندی خوبی رسیدم ، امیدوارم برای شما هم مفید باشه:

 

1)ماهی حلواسفید:ماهی حلوا سفید که وزن آن بین .25-1.25کیلوگر م وطول آن بین15-35سانتی متر می باشدگوشت این ماهی سفیدرنگ است وگوشت آن به سهولت ازاستخوان جدامی شودسرماهی کوچک است

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه صبحونه سالم ومقوی درصبح یک جمعه زیبای پائیزی

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

میرزا قاسمی یک نوع املت بسیار خوشمزه شمالی هست ، چهار ماده اصلی داره بادمجون کبابی ، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ ...هرکسی یه جوری تهیه میکنه ولی درنهایت طعم همشون خوشمزه ست

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

صبحانه یک وعده غذائی بسیار مظلوم! تو عادات غذائی ایرانیهاست درحالی که این وعده غذائی بسیار مهمه ، من خودم هم جزو اون آدمهائی هستم که صبحها ساعت ۶:۳۰ ازخونه میزنم بیرون ومعمولا معلوم نمیشه برای صبحانه چی خوردم ، اما روزهای تعطیل حتما با اعضای خونواده صبحانه کاملی رو تدارک میبینم ، املت ها من جمله غذاهائی هستند که برای صبحانه بسیار مناسبند ، صبحانه امروز ما هم املت کرفس بود.

من ازعطرو بوی کرفس خیلی خوشم میاد و کرفس های پائیزی واقعا " خوش طعم هستند ، ازاین سبزی بسیار مفید غافل نشید.

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

گراتن دراصل به غذائی گفته میشه که ازمیگو و ماهی و سبزیجات و پنیر به صورت لایه لایه تهیه شده باشه و لی به مرور گراتن هائی بوجود اومدن که با تعریف اولیه این غذا متفاوت هستند:

 

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٠۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این غذا ، یه غذای خیلی خوشمزه و درعین حال راحته ، خیلی ها به اسم سوفله قارچ و مرغ میشناسنش ولی اصلا مشخصات سوفله رو نداره و اسمش گراتن هست

 

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که ازغذاهای محلی یونانه و با نون سرو میشه ، تو مزه ش شک نکنید اما باید بگم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نرید چون رژیمی موساکا اصلا معنی نداره ! ممکنه یه غذای خوشمزه ازآب دربیاد ولی دیگه موساکا نیست.

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

خیلی وقت بود میخواستم پیتزا پیراشکی درست کنم ازهمون هائی که حاضری می فر وشن تا اینکه تو وبلاگ تیلا جون یه طرز تهیه چشمم رو گرفت ، خمیر خیلی خوبی داره البته ایشون تو روغن سرخ کرده بودند من گذاشتم تو فر ، و ایشون مدل پیراشکی پیچیده بودند من مثل حاضریها گرد درست کردم.

با تشکر ازتیلا جون صاحب وبلاگ می نویسم برای تنها دخترم تینا

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دستور خمیر این پیراشکی اززنده یاد استاد رزا منتظمی هست ، خمیری خیلی خوب و خوش پخت امیدوارم درست کنید وازش لذت ببرید

 

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٤٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

اگه اهل امتحان کردن مزه های متفاوت هستید میتونید این ماکارونی رو امتحان کنید ، اگر هم دوست ندارید ذائقه تون رو تغییر بدید میتونید با مایه ای که آموزش میدم یه ماکارونی خوشمزه و مقوی تهیه کنید .

جایگزین کردن سویا به جای گوشت برای تغذیه خیلی مناسبه کتلت و ماکارونی دوغذائی هستند که میشه توشون به راحتی ازسویا استفاده کرد .

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دوستی طرز تهیه ماکارونی ساده رو خواسته بود وعنوان کرده بود که هرکاری میکنه ماکارونی هاش خوشمزه نمیشه ، برای این دوست عزیز وبرای همه اونهائی که تازه با دنیای آشپزی آشنا میشن طرزتهیه این نوع ماکارونی رو مینویسم

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

چند وقت پیش خونه دوستم برا عصرونه مهمون بودیم یه پیتزا ماکارونی فوق خوشمزه پخته بود ، زحمتش رو کشید و دستورش رو بهم داد من هم برای اینکه عینا همون طعم رو خونواده هم تجربه کنند بدون دخل وتصرفی پختمش ، درسته زحمتش زیاده اما خوشمزه ست توصیه میکنم اگه درستش کردید اندازه ها وموادش رو تغییر ندید

با تشکر ازشهلا جون دوست عزیزم

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

همونطوریکه میدونید پاستاها رو با سس های متفاوتی سرو میکنند یکی ازسس های بسیار معروف و خوشمزه " سس آلفردو" هست که البته باید بگم بسیار هم پرکالریه ! بسته به اینکه ازچه پاستایی استفاده بشه اسامی متفاوتی به خودش می گیره که معروفترین اونها " پنه آلفردو " هست

 


ادامه مطلب
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

قبلا تو پست انواع پاستا درقسمت دایره المعارف آشپزی توضیح دادم که Fettucini یا Tagliatelleبه پاستاهای نواری شکل گفته میشه ، همونطوریه که میدونید پاستها ها با سس های بسیار متنوعی سرومیشن ، این فتوچینی با سس مرغ درست شده خیلی خوشمزه ست به امتحانش می ارزه

 



ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

یه پاستای گیاهی و خوشمزه با اصلیت ایتالیائی

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

قبلا یه مدل برانی کدو ازنوع غذائیش رو براتون نوشته بودم اینم تقریبا با همون مواده با کمی تغییر تو شیوه پخت


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

برانی به غذاها و خوراکی هائی گفته میشه که با ماست سرو میشن ، یک نوع به صورت پیش غذای سرد هست مثل برانی لبو ، برانی اسفناج و... یک نوع هم غذای گرم هست که معمولا با ماست موسیر ، ماست خیار یا ماست خالی سرو میشه.

برانی کدو ازجمله غذاهائی هست که من خیلی دوست دارم به دو صورت تهیه میکنم این نوعی که امروز براتون مینویسم نسبتا رژیمی تر هست. نیازی نیست مواد رو سرخ کنید.

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این برانی که میبینید محصول یه روز تعطیله که توخونه تنها بودم ومثلا برای درس خوندن نرفته بودم گردش اولش قراربود برا نهار نیمرو بخورم بعدش که ازدرس خوندن خسته شدم تصمیم گرفتم ازخودم پذیرائی کنم و با دیدن لوبیا سبز تو یخچال یاد این برانی خوشمزه افتادم.

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٢٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

قبلا" یه نوع قرمه سبزی آموزش دادم این هم یک نوع دیگه ست که مختص آشپزی آذریه ، اصولا تو غذاهای تبریز رب و زعفران و آبغوره نقش زیادی بازی می کنن ، این قرمه سبزی تازگی خاصی داره و طعمش بی نهایت دلپذیره ، تو این خورشت شنبلیله وجود نداره بنابراین اونهائی که ازبوی این سبزی خوششون نمیاد با خیالت راحت میتونن از این نوع قرمه سبزی میل کنن.

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست ، اصل این غذا آذزیه ، " قورماق" (ghormagh) نوعی سرخ کردنه که دراون از روغن استفاده نمیشه ، " قورمه" به گوشتی گفته میشه که بدون روغن و با چربی خود گوشت سرخ میشه ، قدیم ازاین نوع گوشت خیلی تو منطقه آذربایجان استفاده میشد که معروفترین اونها شوربای قورمه و قورمه سبزیه .

چون این روش سرخ کردن گوشت کمی وقت گیر و مشکله به مرور روش طبخ گوشت قرمه سبزی فرق کرده و شده اون چیزی که امروزه باهاش قورمه سبزی پخته میشه ، بعدا تو یه پست مجزا طریقه قورمه کردن گوشت رو آموزش میدم ، اما امروز یکی ازروشهای رایج پخت قرمه سبزی رو براتون می نویسم .

قرمه سبزی در مناطق مختلف ایران با تغییراتی پخته میشه و روشهای طبخش هم متفاوته سبزیجات و چاشنی هائی که استفاده میشه و حتی نوع گوشتش هم فرق میکنه، روشی رو که امروز آموزش میدم راحت ترین روش طبخ این غذاست .

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

خورشت بادمجان ازخورشتهای مورد علاقه منه ، حالا ندید میگیریم که خیلی چرب و چیلیه وقتی بخوایم این خورشت رو مجلسی درست کنیم ، بادمجونها رو نوع خاصی برش می زنیم که درادامه براتون توضیح میدم

 

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
اگه میخواهید ازقیمه به عنوان غذای نذری استفاده کنید برای هر ۱۰ کیلو گوشت ۵ کیلو لپه ، نیم کیلو لیموعمانی به اضافه ۱۰ کیلو سیب زمینی استفاده کنید این مقدار برای ۱۸۰ تا ۲۰۰ نفر کافیست.

 

قیمه یکی ازخورشتهای اصیل و بسیار خوشمزه ما ایرانی هاست که معمولا جایگاه خاصی تو غذاهای نذری داره


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

اول یه توضیحی درمورد فرق شامی وکتلت بدم واون اینکه شامی با لپه یا نخود درست میشه اما کتلت با سیب زمینی پخته میشه

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کتلت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۱٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

باقلا پلو رو اصولا با گوشت ماهیچه تهیه میکنند اما جایگزینهائی مثل گوشت گردن ، گوشت قرمز و مرغ وماهی هم داره ، خواهرمن ماهیچه رو به خاطر چسبندگی که داره دوست نداره برای همین من با مرغ پختم .

 

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:٢٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:٠٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

کته یکی ازروشهای بسیار مناسب برای پخت برنجه به شرطی که خوب دربیارید، وقتی شما برنج رو آبکش میکنید ۸۰ درصد مواد مغذی اون رو دور می ریزید برای امتحانش میتونید آب برنجتون رو موقع آبکش کردن بزارید خنک بشه و باهاش گلدونهاتون رو آبیاری کنید ببینید چقدر خوب رشد میکنند! پس حیفه که برنج رو آبکش کنید.

باروشی که بهتون توضیح میدم یه کته عالی خواهید داشت که حتی ممکنه با برنج آبکش شده اشتباه بشه.

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این نوع زرشک پلو رو بیشتر ازنوع مجلسیش دوست دارم ، همون مواده منتها با یه روش دیگه

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

منظور ازلوبیا پلوی سنتی پلوئی هست که با لوبیا سبز پخته میشه ، یه غذای پرادویه وخوشمزه ، اصلش اینکه با گوشت پخته بشه اما بعضی ها با مرغ هم می پزند بالاخره تنوعه وتغییر ذائقه هم گاها خالی از لطف نیست . این که ایا با گوشت چرخ کرده پخته بشه یا با گوشت قیمه ای به سلیقه خودتون بستگی داره من گوشت چرخ کرده رو ترجیح میدم به نظرم خوشمزه تره .

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
عدس پلو یکی از پلوهای سنتی و بسیار خوشمزه ما ایرانی هاست هرچند سرو این پلو با ماست خیلی خوشمزه میشه اما بهتره با سالاد سرو بشه تا مشکلات هضم و جذب تو بدن بوجود نیاد

 

 

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
رشته پلو ازپلوهای خوشمزه ایه که با انواع خورشت ها من جمله گوشت ، ماهیچه ، مرغ و کوفته قلقلی سرو میشه ، تو نواحی آذربایجان گاهی به رشته پلو بلغور گندم هم افزوده میشه ، من امروز رشته پلو را با خورشت مرغ آماده کردم که به همراه گردو و بادام دم میشه ، امیدوارم خوشتون بیاد

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed