دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

با یکی دیگه از انواع نوشیدنی درخدمتتون هستم ، یه نوشیدنی مناسب  برای میز صبحانه

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٩ مهر ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۱٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

سمبوسه یک نوع غذای خمیری هست که تقریبا درهمه جای دنیا  سرو میشه ، اصل این غذا ایرانیه  و  کلمه " سنبوسه "به معنی  هرچیز مثلثی شکل هست ، به مرور تغییر شکل یافته و امروزه مردم به اسم سمبوسه میشناسن.

سنبوسه را درزبان انگلیسی و آلمانی Samosa  ،  درزبان فرانسه Samoussa و درزبان عربی  "السنبوسة"  میگن.

سنبوسه درانواع بسیار متفاوتی تهیه میشه ، سنبوسه بندری یکی ازسنبوسه های رایج درایرانه که به تندی مشهوره ، هرچند بهتره این غذا با خمیرسنبوسه درست بسه اما با نون لواش هم میشه اون رو تهیه کرد.

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه ٢٥ مهر ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این باقلوائی که آموزش میدم یکی از راحت ترین باقلواها ست ، من خودم زیاد اهل باقلوا نیستم زودی دلم رو میزنه ولی خیلی ها عاشق باقلوا هستنزبان

باقلوا

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٢ مهر ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

قابل توجه اون دسته ازدوستانی که تقاضای غذای ساده وراحت رو داشتند ، این کوکو واقعا" آسونه و درعین حال طعم بی نظىری داره ، میتونه یه پیش غذای مناسب برای مهمونیها باشه، درکلاسهای آشپزی معمولا این کوکو تو لیست غذاهای آموزش داده شده وجود داره و با به به و چه چه خاصی ازش یاد میشه ، بامن همراه بشید تا ببینید چقدر راحته!چشمک

 برای دیدن موارد مشابه این غذا میتونید به سرفصلهای زیر مراجعه کنید

انواع غذا با مرغ و ماکیان

انواع کوکو


ادامه مطلب
[ جمعه ۸ مهر ۱۳٩٠ ] [ ۸:۱٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

این رولت گوشت درعین خوشمزگی خیلی ساده و راحت تهیه میشه

<span class=

 


ادامه مطلب
[ جمعه ۱ مهر ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed