دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کله جوش غذای سنتی ما ایرانی هاست ، نمی دونم چرا هروقت اسم کله جوش میاد یاد " مجید" تو قصه های مجید میفتم ! یادتونه مادربزرگش همش برا اون طفل معصوم کله جوش درست می کرد اونم دوست نداشت.

ما تو ترکی به کله جوش ، " کالا جوش" میگیم ، گاهی تو هوای سرد هوس خوردنش رو میکنیم ، پست امروز نتیجه هوس امروز و پخت ایکی ثانیه کله جوشه به تاریخ جمعه 27 آبان ماه 90....جای بی بی مجید خالی

این روشی که می نویسم روش اصلی و سنتی کله جوشه و البته بعضا" تغییراتی توش داده میشه اگه عمری بود روشهای دیگه رو هم درست کرده و اینجا می نویسم.

 


ادامه مطلب
[ جمعه ٢٧ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

سرد شدن هوا نمیتونه دلیلی برای نخوردن نوشیدنیهای خنک باشه !

پانچ اصطلاحا" به نوشیدنیهای میوه ای گازدار گفته میشه ، درمقایسه با سایرنوشیدنیها ، به دلیل داشتن دی اکسید کربن ، زیاد مفید نیستند و درصد جذب کلسیم اونها دربدن پائینه ! اما برای تغییر ذائقه خوبن

 


ادامه مطلب
[ سه‌شنبه ٢٤ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ پنجشنبه ۱٩ آبان ۱۳٩٠ ] [ ٥:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

دوستان زیادی درمورد پخت ماهیچه سوال کردند برا همین تصمیم گرفتم این پست روبه روش پخت ماهیچه اختصاص بدم .

ماهیچه رو معمولا با باقلاپلو ، رشته پلو یا چلوی ساده سرو میکنن ، البته من این دفعه با دمی شوید سرو کردم .

 


ادامه مطلب
[ شنبه ۱٤ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱:٢٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]

 

شربت زغال اخته

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه ۸ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
[ یکشنبه ۱ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed