دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

برنج : دو پیمانه

سنگ نمک: یک تکه

آب: مقداری

طرز تهیه

 چلو به برنج سفید گفته میشه پخت چلو کارسختی نیست ولی هرکسی هم نمیتونه برنج رو خوب دربیاره درسته که نوع برنج دراین کاردخیله اما مهارت اشپز هم بسیار مهمه ، امروزه به یمن وجود انواع برنج های هندی و پاکستانی مساله شفته شدن برنج منتفی شده ! اماسعی کنید ازبرنج ایرانی خودمون استفاده کنید که عطر وبوش رو هیچ برنجی نداره.

طرز تهیه یه چلوی خوب رو براتون مینویسم :

برنج رو بشوئید ، روش آب بریزید ، سنگ نمک رو بزارید داخل یه کیسه کنف وبزارید داخل برنج ، بسته به نوع برنجتون میزان خیس کردن متفاوته ، هرچه برنج کهنه ترباشه مدت زمان خیس کردن بیشتر میشه و چلو کیفیت بهتری پیدا میکنه ، اگه برنج کهنه بود وشما بیش از۱۰ ساعت برنج رو خیس کردید کیسه نمک رو ازتوش بردارید تا زیادی شور نشه ، به این نکته هم توجه داشته باشید که اگه نمک برنج کم باشه دونه های برنج شما موقع آبکش کردن شکسته میشه .

آب رو بزارید بجوشه برنج رو آبش رو خالی کنید یه آب بگیرید روش و بریزید تو آب جوش ، حرارت باید زیاد بشه ، موقعی که برنج بین دوانگشت شما سه تکه شد بهترین زمان برای اب کش کردنه ، بعد ازابکش کردن ته دیگ دلخواهتون روبندازید برنج رو بریزید توقابلمه روغن بریزید روش کمی زعفران دم کرده بریزید به یه قسمت برنج ودم بزارید. بعضی ها برنج رو کمی زنده برمیدارندودراین مرحله آب وروغن رو برنج میدن ، این بساگی به نوع برنج داره قلق برنج باید دست شما باشه که با کدوم روش بهتر درمیاد.

[ ] [ ] [ مدیر ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed