دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

سینه کامل مرغ : یکعدد
سیر خرد شده : یک بوته
پیاز خرد شده : یکعدد
آویشن : یک قاشق مرباخوری
ادویه پیتزای آماده: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
شیر: نصف پیمانه
آرد: یک ونیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 3 عدد
نمک و روغن و کنجد : مقداری
گوچه فرنگی پوره شده: 5 عدد
زعفروان : مقداری
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید ، بعد پیاز رو تفت بدید طلائی که شد سیررو بهش اضافه کنید یه کوچولو که تفا دادید مرغ رو بهش اضافه کنید بعد آویشن ، گوجه فرنگی و نمک رو اضافه کنید بزارید بجوشه تا آبش کشیده بشهدر اخر جعفری رو بهش اضافه کنید و ازرو گازبردارید

تخم مرغ ، ارد ، پودر سیر ، شیر ، نمک و زعفرون رو حسابی با هم مخلوط کنید تا مایع خمیر ولت بدست بیاد این مایع یه مایع روان هست اگه سفت باشه موقع رول کردن میشکنه ، ته ماهیتابه روغن مایع بریزید و کنجد بپاشید روغن که داغ شد خمیرو بریزد نتو اهیتابه و سریع تکون بدید تا همه جا یکنواخت پخش بشه لایه زیری خمیر که بست درحالی که لایه روئی هنوز نبسته مایع مرغ رو پخش کنید روش تا حسابی به خمیر بچسبه ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش

 

در ظرف رو بزارید وحرارت رو ملائم کنید تا خوب سرخ بشه بعد ازو گازبردارید هومنطور درظرف رو بزارید تا هم خنک بشه هم نرم بشه بعد خیلی راحت رولش کنید و نوش جان کنید

 

 

 

[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۱۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed