دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

  



 

مواد لازم

 

خمیر هزار لا : ۵۰۰ گرم

سینه مرغ پخته و خرد شده : یک عدد متوسط

سیر خرد شده : یک بوته متوسط

پیاز خرد شده : یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای خرد شده : ۲ عدد متوسط

رب گوچه فرنگی : یک قاشق غذا خوری

ادویه پیتزا ، نمک ، فلفل سیاه ، کنجد و روغن مایع : به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز رو تو کمی روغن مایع تفت بدید بعد سیرو اضافه کنید بعد از چند دقیقه مرغ ، فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و در ظرف رو بزارید تا کمی مواد جابیفتند بعد از یک ربع نمک ، فلفل سیاه و رب رو اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید و از رو گاز بردارید ، اگه روغن اضافی داشت روغنش رو جدا کنید ولی اگه با دو قاشق غذا خوری روغن مواد رو تفت داده باشید دیگه روغن اضافی نخواهد داشت.

نکته:

این مایع بسیار خوشمزه و در عین حال راحته شما میتونید برای ماکارونی ، لازانیا ، پیراشکی و سایر غذا ها هم ازش استفاده کنید فقط حتما اندازه ها رو رعایت کنید تا طعم مطلوب بدست بیاد.

خمیر هزار لا رو نازک به صورت مستطیل پهن کنید ، شما میتونید این خمیررو حاضری تهیه کنید یا خودتون تو خونه درست کنید اگه دستور تهیه ش رو خواستید تو نظرات بگید تا براتون بنویسم .

روی خمیر کمی نمک و ادویه پیتزا بپاشید ، من از ادویه پیتزای " مک کرمیک " آمریکا استفاده میکنم خیلی خوشمزه ست، اگه ادویه پیتزا نداشتید میتونید از مخلوط آویشن و پودر سیر استفاده کنید.

 

بعد مایع مرغ رو یکنواخت روی خمیر پهن کنید به طوریکه از اطراف دو سه سانت خالی بمونه،

 

 

 

بعدش مثل رولت بپیچید ، ته سینی فر رو چرب کنید و بزارید تو سینی فر ، شما میتونید این رولت رو در هر طرحی که دوست داشتید تو سینی قرار بدید بعد از پخت همون طرح رو حفظ میکنه،

 

 

اگه خواستید روش زرده تخم مرغ بمالید ( تو خونه ما خوششون نمیاد من از زرده استفاده نکردم) بعد روش مجددا ادویه پیتزا بپاشید و در نهایت کنجد رو روی رولت پاشیده بزارید تو فری که از قبل گرمش کردید، درجه حرارت رو روی کمترین درجه فر بزارید و اجازه بدید با ملایمت مغز پخت بشه ، این خیلی مهمه اگه حرارت رو زیاد کنید لایه های درونی خمیر خام می مونند.

 

 

بعدش نوش جان کنید ، خیلی خوشمزه میشه مطمئنم که خوشتون میاد توخونه ما فرصت تزئین ندادن و عرض ۱۰ دقیقه غذا ناپدید شد

 

[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed