دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کیک هویج یه کیک خیلی خوشمزه با بافتی بسیار نرم وسبک هست که کلا ازچهار جز تشکیل میشه ، همه دستورهائی که برای کیک هویج هست خارج ازاین چهار چوب نیستند

جزء اول: جزعمومی کیکها مثل آرد و شکر

جزء دوم: هویج رنده شده آب پز یا خام

جزء سوم: ادویه جات که میتونه شامل دارچین ( ادویه اصلی ) ، زنجبیل ، هل ، وانیل ، جوزهندی ، کاکائو ، نسکافه ... باشه

جزء چهارم : مواد فیلینگ که شامل انواع آجیل ، شکلات چیپسی وانواع میوه های خشک خرد شده ، خرما ، کشمش و .. هست

 

شما باترکیب مختلف این مواد میتونید کیک هویج روبا طعمهای مختلف درست کنید که البته همگی کیفیت پایه یکسانی خواهند داشت .مشهورترین ترکیبش کیک هویح دارچین و گردو هست اما خودتون رو محدود به این طعم نکنید ، من این دفعه کیک هویج رو با طعم متفاوتی درست کردم که همه خوششون اومد.

 


مواد لازم ثابت

 

تخم مرغ :۴ عدد

آرد :۳۰۰ گرم ( یا دو پیمانه و یک سوم پیمانه )

شکر :۳۰۰ گرم یا یک ونیم پیمانه

هویج رنده شده :دو لیوان

روغن مایع :یک سوم لیوان

شیر یا آب : یک سوم لیوان

بیکینگ پودر :دو قاشق مربا خوری پر

وانیل :نصف قاشق چای خوری

 

مواد لازم متغیر

 

دارچین: یک ونیم قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق غذاخوری

پودرهل : یک قاشق مربا خوری

خلال بادام : نصف پیمانه

شکلات چیپسی: نصف پیمانه

( کل مواد فیلینگتون بهتره تقریبا به اندازه یک لیوان باشه )

 

طرزتهیه

 

شما میتونید به دو طریق عمل کنید ، اولیش اینه که زرده ها و سفیده ها رو ازهم جدا کنید ، سفیده رو به تنهائی کامل بزنید تا سفید بشه ، زرده رو هم با شکر و وانیل بزنید ، بقیه مواد رو به ترتیبی که خواهم گفت اضافه کنید و در نهایت سفیده رو افزوده با لیسک به آرامی مخلوط کنید دراین حالت منتهای کیفیت رو درکیکتون خواهید داشت

اما یه روش تنبلانه تر هم هست که من ازاین روش استفاده کردم!

ادویه ها وهویج خام رو که ریز رنده کردین با هم مخلوط کنین و بزارین کنار.

تخم مرغ ها شکرو وانیل رو حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پف کرده وسفید بشن ، بعد روغن و شیر رو اضافه کرده مخلوط کنید ، آرد بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده رو مایه الک کنید وآرام با قاشق هم بزنید بعد مایه هویج رو اضافه کنید و درنهایت مواد فیلینگ رو که من ازبادام و شکلات استفاده کردم ، اضافه کنید

وقتی مایه کیک یکدست شد ، بریزید تو قالب و به مدت یک ساعت دردرجه 170 درجه سانتی گراد و یا 12 دقیقه در کلید ترکیبی 3 ماکرو ویو بپزید.توجه داشته باشید که این زمان ها تقریبی هستند و ممکنه کمی کمتر یا بیشتر بشن شما بهتره پخت کیک رو با چنگال یا خلال دندون تست کنید.

نکته اول: این کیک بسیار لطیفه اجازه بدید کامل خنک بشه بعد ازقالب برگردونید.

نکته دوم: کیک هویج رومعمولا با کرم پنیر سرو میکنن اما من دلم نمیاد این کیک سالم رو اینقدر پرکالریش کنم برا همین روش کمی پودر نارگیل و شکلات ریخته و سروش کردم.

[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed