دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم

6عدد تخم مرغ
6 قاشق غذخوری ماست سفت وچرب وشیرین

6تا7 قاشق پرآرد سفید کیک
1 قاشق مرباخوری پکینگ پودر
کمی زعفران خشک

 

 



طرز تهیه

همه مواد را باهم مخلوط کرده ( باهمزن) تا کف کند در قابلمه تفلون ( 8 نفره ) 2 قاشق روغن مایع ریخته زیر شعله را خیلی کم میکنیم و شعله پخش کن می گذاریم . قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و مواد را توی آن میریزیم بعد دم کن گذاشته و نیم ساعت میگذاریم بماند در قابلمه نباید بازشود بعد از 45 دقیقه با انکشت خیس شده به قابلمه میزنیم اگر جیز جیز کرد در قابلمه را برمیداریم و با چاقوی اره ای به 12 قسمت میبریم وبعد با کفگیر تفلون ته قابلمه را میبریم بعد خاگینه ها را مانند کوکو برمیگردانیم تا طرف دیگر آن سرخ شود

 

 



شربت خاگینه



2 لیوان کوچک شکر 2 لیوان آب را بصورت ملایم میگذاریم بجوشد .
اززمان حباب آمدن 8 تا 10 دقیقه ، کمی زعفران کمی وانیل یا نوک قاشق جوهرلیمو یا آبلیمو میزنیم بعداز 2 دقیقه خاموش میکنیم شیره را روی خاگینه میریزیم تا جند جوش بزند بعد گاز را خاموش کرده و تا یکساعت میگذاریم بماند تا سرد شده و تمام شیره را بخود بکشد .

 

 

 

 

توضیح اینکه من این کیک رو با آرد کامل درست کردم رنگش تیره شده اما اگه با آرد سفید درست کنید رنگ زرد پیدا میکنه

 

این پست رو قبلا نوشته بودم و خیلی ها خوندند این دفعه کیک خاگینه رو با شربت بیشتری درست کردم چون بابام خیلی دوست داره هرچند من خودم کم شیرینش رو ترجیح میدم .

 

[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed