دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

درسته طعم دارچین با سیب خیلی رویائیه ولی این کیک سیب رو هم امتحان کنید وازعطروبوی سیب لذت ببرید

 


مواد لازم

تخم مرغ : ۲عدد

شکر: یک پیمانه

روغن مایع : یک سوم پیمانه

سیب ریز شده شیرین : یک پیمانه

سیب ریز شده ترش: نیم پیمانه

آرد : یک پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

وانیل : مقداری

طرزتهیه

زرده و سفیده رو جدا کنید ، سفیده رو با نصف شکر اونقدر بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه بعد سیب رو بهش اضافه کنید .

 

زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل کامل بزنید تا مثل کرم بشه بعد روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید ، آرد و بیکینگ ودر رو مخلوط کنید چند بار الک کنید و با زرده ها مخلوط کنید ، از همزن استفاده نکنید و با قاشق مخلوط کنید دراین رحله مایع شما سفت خواهد بود

درانتها مخلوط سفیده ، رو بهش اضافه کنید و آروم مخلوط کنید.

این کیک رو به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درحرارت متوسط فر یا به مدت ۱۱ دقیقه درماکرو ویو با کلید ترکیبی ۳ اماده کنید.

نکته: اگه سیب ترش نداشتید به همون میزان سیب معمولی استفاده کنید فقط شکر رو دوقاشق کمتر بریزید.

[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed