دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

طعم سیب و دارچین ترکیبی فوق العاده ست این کیک رو درست کنید و ازطعمش لذت ببرید

 


مواد لازم

تخم مرغ : ۴ عدد

شکر: ۲ پیمانه

روغن مایع : یک پیمانه

سیب رنده شده : دو ونیم پیمانه

آرد : ۲ پیمانه

گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

جوزهندی رنده شده: کمی

طرزتهیه

سیب رو با دارچین مخلوط کنید و بزارید کنار

زرده و سفیده رو جدا کنید ، سفیده رو با نصف شکر اونقدر بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه بعد سیب و دارچین رو بهش اضافه کنید .

زرده ها رو با بقیه شکر کامل بزنید تا مثل کرم بشه بعد روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید ، آرد و بیکینگ ودر رو مخلوط کنید چند بار الک کنید و با زرده ها مخلوط کنید ، از همزن استفاده نکنید و با قاشق مخلوط کنید درانتها مخلوط سفیده ، گردو وجوز هندی رو بهش اضافه کنید و آروم مخلوط کنید.

این کیک رو به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درحرارت متوسط فر یا به مدت ۱۱ دقیقه درماکرو ویو با کلید ترکیبی ۳ اماده کنید.

[ پنجشنبه ۱٠ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed