دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
دیدین بعضی وقتها آدم موقع خوردن پیتزا به خاطر کش اومدن پنیرش ضایع میشه ! موقع خوردن کیک با این روکش هم ممکنه این بلا سرتون بیاد

 

 


مواد لازم

 

شکر : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

شربت آلبالو: یک پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

آرد الک شده دو پیمانه

بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری

وانیل : کمی

 

 

طرز تهیه

 

زرده و سفیده رو جدا کنید زرده رو به همراه وانیل و شکر کامل بزنید بعد شربت و روغن رو بهش اضافه کنید ، آرد و بیکینگ پودر رو دو سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا آرد کامل مخلط بشه بعد سفید ه رو کهکامل زدید دردومرحله به مایع اضافه کنید وبالیسک اروم مخلوط کنید .

ته قالب کاغذ روغنی بندازید و پاستیل ها رو بچینید روش ، من چون کیکم میوه ای بود پاستیل میوه ای استفاده کردم

 

 

مایع کیک رو بریزید رو پاستیل ها

 

 

و با کلید ترکیبی 3 به مدت 12 دقیقه درماکرو ویو ویا 35 تا 40 دقیقه درحرارت 180 درجه سانتی گراد درطبقه وسط فر کیک رو بپزید .

حتما توجه خواهید داشت که این زمان ها تقریبی هستند و فرها با هم فرق میکنند به همین دلیل حتما باید پخت کیک رو با چنگال یا خلال دندون چک کنید.

 

کیک رو درحالی که گرمه برگردونید ( چون کاغذ روغنی انداختید مشکلی نخواهد داشت ) و کاغذ روغنی رو درحالی که داغه ازکیک جدا کنید.

 

 

 

اگه دیرکنید پاستیل ها می بنده و جدا نمیشه ، بعد کیک رو بزارید کامل خنک بشه.

 

این روکش به کیک شما حالت کشی پیتزا رو میده

 

 

 

یه تنوعیه ، البته درصورت تمایل میتونید بدون پاستیل هم بپزیدش.

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۱٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed