دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

آرد : 1 و 4/1 پیمانه ( لیوان )
تخم مرغ : 3عدد
وانیل : نوک قاشق چایخوری
بگین پودر : نصف قاشق غذاخوری
روغن مایع : 4/1 پیمانه ( لیوان )
شیر : نصف پیمانه ( لیوان )
شکر : 4/3 پیمانه ( لیوان )

طرز تهیه

تخم مرغ و باهمزن خوب مزینیم تا پف کنه بعد واینل و شکر و بهش اضافه کرده دوباره هم میزنیم سپس به تریب شیر و روغن مایع رو اضافه کرده باز هم می زنیم و در مرحله آخر آرد و بگین پودری رو که 3 بار الک کرده بودیم و به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق بصورت دورانی مخلوط میکنیم و توی قالبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیدیم میریزیم و توی فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می پزیم

بافت این کیک بسیار نرم هست ومیتونید به عنوان کیک پایه ازاون استفاده کنید.

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed