دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

:: تخم مرغ 3 عدد

:: شکر 1 و یک چهارم یمانه

:: روغن مایع یک سوم پیمانه

:: شیر 2/1 پیمانه

:: آرد ۲ پیمانه

:: بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

:: ارده ۱پیمانه

:: کنجد 2 قاشق سوپخوری

:: گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه

تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنید تا حجم آن 2 برابر شود
روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق به هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که از قبل 3-2 مرتبه الک کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید
در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید
مایه را در قالبی که چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید
در انتها روی ان گردو ریخته و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد و به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید

این کیک بسیار مقوی و مزه ای شبیه حلوای ارده داره... همونطور که میبینید من با خرما تزئینش کردم

 

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed