دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این کیک خیلی راحت تهیه میشه موادش هم نسبتا کم کالریه ، بعد ازاینکه ۲۴ ساعت دریخچال موند طعم ومزه شیرینیهای تر خوش کیفیت رو به خودش میگیره ، امیدوارم بپزید واز خوردنش لذت ببرید


 

مواد لازم

 

شیر: 2 لیوان

شکر: 1لیوان

کاکائو: سه قاشق غذا خوری

کره : 50 گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )

 

 

طرزتهیه

 

شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید

ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید )

مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش

مجددا یه لایه دیگه…. اگه میخواهید تکی سرو کنید بهتره ترتیب بیسکویت ها رو به هم نزنید تا بتونید یکدست برش بزنید

 

این کاررو اونقدر ادامه بدید که مواد تموم بشه ، توجه کنید که لایه آخر باید شکلات باشه ،بعد چندتا بیسکویت رو خرد کنید و بپاشید رو کیک

 

حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید

 

تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید.

 

اگه مثل من میخواهید تکی سرو کنید ظرف مستطیل بهتره . میتونید برش نزنید و مثل کیک هزطوریکه خواستید تزئین کنید ولی برخلاف کیک یخچالی با کاسترد ، سرو تکی این کیک رو به شا پیشنهاد میکنم دقیقا مثل شیرینیهای تر نرم وخوشمزه میشود و شما میتوانید برای مهمانی های خود ازاین شیرینی های راحت تهیه کنید.

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed