دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
 

 
مواد لازم

پودر کاسترد اماده : 2 قاشق غذا خوری پر
شیر: 2 لیوان
شکر: 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری پر
آب ولرم: نصف پیمانه
کاکائو: یک و نیم قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده ( پتی بور وانیلی ) : تقریبا 2 بسته بزرگ

طرز تهیه

ژلاتین رو با اب مخلوط کنید و بزارید رو بخار اب تا کاملا حل بشه
کاسترد شکر و شیر رو خوب با هم مخلوط کنید و بزارید رو حرارت ، مدام هم بزنید تا ته نگیره و بجوشه ، وقتی جوشید و مثل فرنی شد درصورت تمایل یکی دوقاشق ازاون رو کنار بزارید ، کاکائو رو تو کمی اب جوش حل کنید و بریزید داخل مواد خوب هم زده ازروگازبردارید و بلافاصله ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید
ته قالب رو مرطوب کنید ازکاسترد زرد هرطرحی خواستید ته قالب بریزید
 
 
بعد یه لایه کاسترد کاکائوئی بریزید
 
 
ازروش یه لایه بیسکویت بچینید
 
 
و این کاررو ادامه بدید ، لایه اخر باید کاسترد باشه ، سه ساعت بزارید تو طبقه بالای یخچال ، بعد مثل دسرها چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدید و برگردونید و روش رو هرطور خواستید تزئین کنید
 
 
عکس پودر کاسترد
 
 
 
تو ایران فقط مارک تیارا اون هم طعم موزی رو میتونید پیدا کنید...
 
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed