دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

دسری مناسب روزهای سرد

اول یه توضیح کلی در مورد چیز کیک یا کیک پنیر بدم ، دو مدل چیز کیک هست یکی با تخم مرغ که پخته میشه و یکی مدل دسری که نیاز به پختن نداره ، من اینجا مدل دسریش رو آموزش میدم ،برای چیز کیک دسری روش متداول استفاده از قالب کمربندی هست اما شما میتونید به جای کمربند قالب از تلق هم استفاده کنید یا مثل من میتونید چیز کیک رو داخل یه ظرف بلوری درست کنید.

چیز کیک ۵ لایه


لایه اول : بیسکویتی

بیسکویت پودر شده: ۱۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

پودر گردو: یک قاشق غذاخوری

مواد فوق رو با هم مخلط می کنید و ته ظرف پهن میکنید ، با ته قاشق چند تا ضربه بزنید تا جسابی فشره بشه بعد نیم ساعت بزارید یخچال تا بنده

برای لایه اول چیز کیک شما میتونید از یک لایه نازک کیک اسفنجی هم استفاده کنید

 

 

لایه دوم : چیز کیک موزی

موز رنده شده : ۳ عدد متوسط

پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

پودر شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و بزارید رو بخار آب تا کامل حل بشه ،پنیر خامه ای رو ۲ ساعت داخل اب گرم خیس کنید تا نمک اضافی اون گرفته بشه بعد با پودر قند مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه ، سپس خامه و موزرو هم اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حلش ده رو با مواد مخلوط کنید و مایع جاله رو بریزید رو لایه اول و مجددا نیم ساعت درفریز قرار دهید تا بسته بشه

 

لایه سوم : چیز کیک شکلاتی

پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

خامه : ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

پودر گردو : یک پیمانه

پودر قند: یک پیمانه

ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم: نصف پیمانه

ژلاتین رو مثل روشی که گفتم تهیه کنید ،پنیر خامه ای و پودر قندر و هم مثل روش بالا با هم مخلوط کنید بعد کاکائو ونسکافه رو تو کمی آب داغ حل کنید و به همراه گردو و خامه به مواد اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و روی لایه دوم بریزید و ومجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه

 

لایه چهارم : چیز کیک پرتقالی

آب پرتقال : یک و نیم پیمانه

خامه : ۱۰۰ گرم

پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم

پودر قند: نصف پیمانه

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

ژلاتین رو به روشی که گفتم آماده کنید ، پنیر خامه ای و پودر قند رو هم به روش قبلی نهیه کنید بعد خامه و آب پرتقال رو اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حل شده ره رو افزوده خوب مخلوط کنید و روی لایه سوم بریزید و مجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه

( این دستور اصلی بود که نوشتم اما من به جای آب پرتقال از ۲ پیمانه پوره پرتقال استفاده کردم و پودر ژلاتین رو هم یک ونیم قاشق سوب خوری مصرف کردم)

 

 

در این مرحله قبل از اینکه ظرف رو در فریزر قرار بدید میتونید از شکلات و پاستیل یا میوه برای تزئین استفاده کنید

 

لایه پنجم: ژله

من از ژله تمشک استفاده کردم ، ژله رو به روشی که روی پاکت هست تهیه کنید اگر میخواهید ژله صاف بشه بریزید روی لایه چهارم و ۳ ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه بعدش آماده سرو کردنه اما اگه میخواهید ژله حال چین چین داشته باشه اون رو تو یه ظرفی بریزید و نیم ساعت بزارید تو فریزر تا نیمه بسته بشه بعد با قاشق هم بزنید و بریزید رو لایه چهارم و سپس ۲ ساعت بزارید تو یخچال تا آماده بشه.

من ازروش دوم استفاده کردم و ژله ام چین چینی! شده

 

نکته اول : این دسر خیلی پرکالریه حتما به این مساله توجه داشته باشید.

نکته دوم : وقتی می خواهید چیزکیک چند لایه درست کنید به ترکیب طعمها دقت کنید مثلا لایه چیزکیک پرتقالی با لایه چیز کیک توت فرنگی طعم زیاد خوبی رو تشکیل نمیدن.

نکته سوم: بعد از درست کردن هرلایه حتما نیم ساعت درفریزر قرار بدید تا لایه بسته بشه و لایه ها با هم قاطی نشن.

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed