دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم

آرد: 120 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
شیر: 3 قاشق غذاخوری
کاکائو : 3 قاشق سوپخوری
شکر : 130 گرم
کره : 120 گرم
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
وانیل : کمی

طرزتهیه


کره و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود

بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم (یکی را اضافه کرده خوب می زنیم بعد تخم مرغ بعدی)سپس مواد خشک را با هم ترکیب کرده و الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و با قاشق به هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه کرده با قاشق به هم می زنیم .در قالب چرب شده و آرد پاشیده شده می ریزیم و به مدت 35-40 دقیقه در طبقه وسط فر حرارت 175 درجه سانتیگراد می گذاریم

توجه داشته باشید که مایع این کیک غلیظ هست و باید با قاقش سطحش رو صاف کنید

این کیک بافت نرم و خوش کیفیتی داره

من برای تزئین این کیک ازکرم شانتی استفاده کردم ، میشه گفت که کرم شانتی نوعی خامه گیاهی هست که چربی بسیار کمی داره و برای تزئین کیک و شیرینی بسیار مناسبه

این کرم به صورت پودر فروخته میشه به این پودر شیر یا اب اضافه کرده هم زده و به وصرت زیر درمی آید

 

طعم وانیلی این کرم به رنگ سفید بوده و کاملا جانشین خامه میگردد ، علاوه بر این بسیار راحت ترازخامه فرم میگیرد، بعد ازشکوفه زدن با کرم ، ژله نیم بند رو وسط شکوفه های کرم ریخته گذاشتم تو یخچال کاملا ببنده ، من ژله رو کمی شل تر کردم که ازروی شکوفه ها چیکه کنه! اگه خواستید کاملا منظم دربیاد ژله رو سفت ترکرده و روی کیک بریزید ( البته اجازه ندید کاملا ببنده !)

 

با توجه به اینکه برای خیلی ازدوستان طرزتهیه کرم شانتی سوال بود به طور کامل توضیح میدم...

کرم شانتی رو به صورت پودر درطعمهای مختلف میتونید ازلوازم قنادی فروشی های شهرتون پیدا کنید اکثرا محصول کشور ترکیه هستند....یک بسته رو به یک پیمانه سرخالی شیر سرد مخلوط کنید 20 ثانیه با دورکند همزن بزنید تا مخلوط بشه بعد 3 دقیقه با دورتند بزنید تا کاملا فرم بگیره ورد همزن روش بمونه .... بعد 30 دقیقه بزارید تو جایخی ( نه فریزر! ) و بعد استفاده کنید.
 
این عکس کرم شانتی با طعم توت فرنگی هست که بعد از تهیه به رنگ صورتی درمی آید ، لازم به ذکر است که شما میتونید چند قطره رنگ خوراکی به کرم شانتی افزوده و رنگ دلخواه خودتون رو تهیه کنید.
 
[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed