دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

این کیک واسه مهمونی مناسبه چون قیافش شیکه خوبیش اینه که با هر دستوری میشه پختش فقط کیکتون باید از نوع کیکهای کره ای باشه یعنی توی مواد اولیه اش روغن یا کره و شیر داشته باشه.


مواد لازم

آرد : یک ونیم پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن مایع: نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
شکر : یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
وانیل : کمی

مواد میانی:

پود کاکائو 2 ق س
شکر 1 پ


طرز تهیه

فر رو با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
تخم مرغها رو با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر رو کم کم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا به خورد مایه بره.
بعد آرد و bp رو که الک شده کم کم به مایه اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم .
مواد میانی هم در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.

کف قالب رو با کاغذ روغنی می پوشونین و از مایه کیک به قطر نیم سانت کف قالب پهن می کنیم و توی فر میذاریمش فقط مواظب باشین نسوزه چون حرارت فرها متفاوته.

 

حدودا 5 دقیقه کافیه کیک رو از فر درمی آریم و روی اون مخلوط شکر و کاکائو می پاشیم و دوباره میذاریمش تو فر و شعله پایین رو خاموش می کنیم و گریل رو روشن می کنیم تا آخر کارمون فقط با گریله.

بعد از حدود 4 دقیقه یا کمتر از فر درش می آریم و یه لایه نازک دیگه از مایه کیک رو می ریزیم و دوباره میذاریمش تو فر و تا آخر به همین ترتیب ادامه می دیم تا مایه کیک تموم بشه فقط روی لایه آخر دیگه شکر و کاکائو نمی پاشیم.
بعد از خنک شدن روش شکلات می ریزیم و به هر شکلی که دوست داریم می بریمش.

 

چند نکته

۱- هرچی لایه ها بیشتر و نازکترباشه خوشگلتر میشه سعی کنید که اندازه لایه ها مساوی باشه

۲- ممکنه شکر وسط کیک کامل اب نشه اگه از وجود دونه های شکر زیر دندنتون خوشتون نمیاد از پودر قند استفاده کنید

۳- من این کیک رو تو ماکرو ویرو درست کردم :

کلید combination درجه 3 رو بکاربردم برای لایه های کیک دو ونیم دقیقه و برای لایه های کارامل یک و نیم دقیقه گذاشتم و دراخر هم کل کیک رو 5 دقیقه گذاشتم تا روش طلائی بشه

۴- تخم مرغ رو خوب بزنید تا کیک مزه تخم مرغ نده

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed