دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم


آرد 4 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری




طرز تهیه

 

همه مواد رو بریزید تو یه ظرف

 

بعد با همزن بزنید تا یکدست بشه ، نصف لیوان یا فنجان و یاپیاله های تک نفره رو از این مایع پرکنید

 

به به مدت ۳ دقیقه درماکرو فر یا مدت ۱۵ دقیقه درطبقه وسط فر با حرات ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید

 

بعدتو همون ظرف سرو کنید ، اگه لیوانتون بزرگ بود میتونید مواد رو توهمون لیوان مخلوط کنید و اصلا ظرف دیگه ای رو کثیف نکنید! بالاخره تنبل بودن هم برای خودش عالمی داره!

یه روش پخت دیگه هم داره به شرح زیر :


1. آرد،شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
3. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

برای تزئین این کیک راههای مختلفی وجود داره این روش ابداعی منه با این روش میتونید یه دسر شیک و خوشمزه داشته باشید

داخل ظروف تک نفره ازاین مایع بریزید ( به اندازه یک چهارم ارتفاع ظرف )

 

وقتی کیک پخت اجازه بدید خنک بشه بعد یه لایه خامه یا هرکرمی خواستید روش بریزید، من ازکرم کارامل استفاده کردم ، بزارید کرم خودش رو بگیره بعد روش تا ظرف مورد نظر انواع میوه ها و مرباها رو بچینید ، من از آناناس ، انجیر ، سیب ، پرتقال ، مربای به و شکلات تلخ استفاده کردم ،درانتها هرطعم ژله ای رو که دوست داشتید بریزید روی موادتون و ۲ ساعت بزارید تو یخچال تا کاملا خودش رو بگیره بعد سرو کنید.

 

 

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed