دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این عکس فوق هنری! که مشاهده می کنید مربوط به یه کیک فوق خوشمزه س! دستور این کیک رو دوست عزیزم عسل یادداده و به ضرب چوب و چماق و مسلسل مجبورم کرده که حتما درستش کنم ، منم گردنم ازمو باریکتر درستش کردم ولی الحق که بسیار خوشمزه و خوش کیفیت ازآب دراومد توصیه میکنم حتما درستش کنید و دعا ش رو به جون عسلی بکنید

 



 

مواد لازم

تخم مرغ 6 عدد

شکر 5/1 پیمانه ( 330 گرم )
روغن مایع 2/1 پیمانه
آب پرتقال تازه نصف پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چای خوری ( قسمت نارنجی پوست پرتقال)
آرد 2 پیمانه ( 300 گرم )
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری


طرز تهیه

 

اول سفیده تخم مرغ و زرده رو از هم جدا کنید و به شدت بزنید و 1 پیمانه شکر را به زرده و نصف پیمانه را به سفیده اضافه کنید و تا حدمرگ بزنیدشون !تا زرده کش دار و سفید بشه و سفیده پفکی مثل ابر بشه .

 

 

سپس به ترتیب پوست پرتقال و بعد روغن را در چند مرحله و سپس آب پرتقال را به زرده اضافه کنید و با همزن بزنید . سپس اون سفیده تخم مرغه بود زده بودید . اونو به زرده اضافه کنید و آروم هم بزنید( با لیسک به طور دورانی هم بزنید ) و بعد آرد و بکینگ پودر و که از قبل با هم مخلوط کردید چند بار الک کرده به مواد اضافه کنید و خیلی آرام به صورت درانی مواد را مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابدو سپس در قالبی که کمی چرب کردید بریزید و در فر با دمای 175 درجه برای 1 ساعت بپزید .

من این کیک رو با پودر شکر ، پرتقال ، شکلات قهوه و مقداری گل و گیاه! تزئین کردم.

نوش جونتون

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed