دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

با تشکر ازشاپرک جون

چه لذتی داره آشپزی از رو دست بقیه وقتی دیگه مجبور نیستی تایپ کنی

قطایف نوعی شیرینی عربیه که در هند و پاکستان و ... طرفداران زیادی داره خیلی راحت تهیه میشه معمولا تو این کشورها پن کیک مورد نیاز این شیرینی آماده و بسته بندی شده به فروش میرسه ولی خیلی ها هم خودشون در منزل درست می کنند .

 


مواد لازم برای شربت

شکر دو فنجان

آب سه چهارم فنجان

آب لیمو یک و یک دوم قاشق چایخوری

گلاب 4 قاشق چایخوری

عرق بهار نارنج 4 قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت

شکر و آب و آبلیمو را در یک قابلمه ریخته روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد قابلمه را تکان بدید که شکر حل بشه به مدت 2 دقیقه کافیه بعد گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه می کنیم برای چند ثانیه صبر می کنیم که دور شربت حباب ریز ایجاد بشه بعد برمیداریم و میذاریم سرد بشه.

مواد میانی قطایف :

گرود دو سوم فنجان

شکر یک قاشق سوپخوری

دارچین یک قاشق چایخوری

عرق بهار نارنج یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه مواد میانی :

همه مواد را با هم میکس می کنیم و کنار میذاریم .

مواد لازم خمیر پن کیک :

یک دوم قاشق چایخوری مخمر خشک

سه چهار فنجان آرد

نمک نوک قاشق چایخوری

شکر یک دوم قاشق چایخوری

آب ولرم به میزان لازم

طرز تهیه پن کیک :

مخمر خشک را با یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر میذاریم تا پف کنه و به عمل بیاد آرد و نمک را بهش اضافه می کنیم بعد آب ولرم را به حدی اضافه می کنیم که یک خمیری بده مثل ماست شل که به راحتی از قاشق بریزه مثل مایه پن کیک .این مایه را به مدت یک ساعت اجازه میدیم که استراحت کنه .

 

بعد از استراحت یک خمیر داریم که کش میاد ولی به راحتی از قاشق جدا میشه یک تابه را داغ می کنیم و مقدار خیلی کم روغن درونش می ریزیم و اجازه میدیم گرم بشه یک قاشق خمیر درون تابه می ریزیم و با قاشق کمی پهنش می کنیم حرارت را کم می کنیم تا خمیر بپزه میتونید یک در روی تابه بذارید که سریعتر پخته بشه زمان زیادی لازم نیست شاید 60 ثانیه فقط یک طرف این نان که پخته شد کافیه احتیاجی به برگرداندن نان نیست .

 

نکته :

حرارت موقع پخت این نان خیلی باید کم باشه و مدت زمان پخت خیلی کوتاه هست اگر نان زیاد برشته بشه برای کار ما مناسب نیست .

مقدار ضخامت نان به خودمون بستگی داره هر چقدر که این نان را نازک در بیاریم بعدا نان خشک تری را خواهیم داشت و هر چقدر ضخیم تر باشه نان نرمتری را خواهیم داشت .

نان ها را کنار میذاریم تا سرد بشن بهتر روی هم گذاشته نش.

 

 

بعد یک نان را بر میداریم تو دست میگیریم قسمتی که سرخ شده و توی تابه سمت حرارت بوده به سمت کف دست باشه و قسمتی که در تابه پخته نشده به سمت خودمون یک قاشق از مواد میانی را وسطش میذاریم و لبه نان را برمیگردانیم مثل پیراشکی و دو لبه را با کمک دست حسابی به هم می چسبونیم .

نکته :

چسباندن این دو قسمت نان خیلی مهمه اگر به خوبی چسبانده نشن موقع سرخ کردن از هم باز شده و کلیه مواد میانی بیرون میاد و شما یک نان خالی خواهید داشت .

 

وقتی وسط همه نان ها را پر کردیم روغن را میذاریم داغ بشه و این نان ها را در روغن سرخ می کنیم .

 

رنگ اون به مقدار موندن در روغن بستگی داره بعد در میاریم و در شربت سرد میندازیم یکی دو دقیقه تا شربت را به خودش بگیره یا میذاریم سرد بشن و روی اونها پودر قند یا عسل میریزیم .

درون این نان ها را میشه با هر ماده دلخواه پر کرد .

این شیرینی بهتره که بعد از پخت مصرف بشه یا در همان روز .

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed