دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 

مواد لازم
 
تخم مرغ ۴ عدد
۳/۴ پیمانه آرد
۳/۴ پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
 
طرز تهیه
 
 
 
سفیده‌ها و زرده رو جدا کنید،سفیده‌ها رو با دور تند همزن بزنید تا پوک بشه، خیلی‌ نزنید چون نمیخواهیم رولتمون حالت اسفنجی داشته باشه.
 
زرده‌ها رو با شکر، وانیل و نصف استکان آب جوش اونقدر بزنید تا حجمش ۲ برابر بشه و به رنگ کرم در بیاد.از اینجا به بعد دیگه به همزن احتیاجی ندارید.
سفیده و زرده رو با هم مخلوط کنید و با لیسک فقط مخلوط کنید.
ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید، و در ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید.
کف سینی فر به ابعاد۳۰x ۴۰ رو کاغذ روغنی بندازید، مواد رو روش بریزید و در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کردین قرار بدین.
بد از ۱۵ دقیقه رولت شما آماده هستش، البته با توجه به انواع فر ها، بهتره که بد از ۱۰ دقیقه کنار فر باشید و مرتب چک کنید تا موادتون نسوزه.اگه بعد از ۱۵ دقیقه هنوز نپخته بود ۲ دقیقه دیگه بهش حرارت بدین تا روی کیک یه خرده قهوه ای بشه.
بعد از اینکه رولت رو از فر در آوردین ۵ دقیقه استراحت بدین تا از اون داغیش بیفته، بد برش گردونید روی یه حوله یا پارچه نخی نمناک ، کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و آروم آروم رولش کنید، بزارید یخچال تا کاملا خنک بشه، بعد آروم بازش کنید، داخلش رو با خامه فرم گرفته یا انواع کرم و میوه بپوشنید. و دوباره رول کنید.
بد از ۴-۵ ساعت استراحت در یخچال رولت شما آماده هستش.

نکته: برای اینکه رولت شما مثل رولت‌های بیرون قهوه‌ای بشه، توش از ۳/۱ استکان شربت (مخلوط آب و شکر) استفاده کنید.

رولت هائی که توتصویر میبینیدبعد ازبرش زدن دمر شده و گذاشته شده رو کپسولهای شیرینی و روی هر کدوم با خامه سه تا شکوفه زده شده

این هم دستور یه رولت دیگه :

تخم مرغ 4عدد
پودر قند 1.5استکان فرانسه
نشاسته ذرت 1 استکان فرانسه
آرد 1 استکان فرانسه
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری

در ظرفی تخم مرغ، پودر قند را یکی دو دقیقه با میکسر می زنیم.آرد ذرت، آرد، وانیل بیکینگ پودر را هم ریخته و با کمترین سرعت میکسر هم می زنیم.(غلظت مایه به اندازه غلظت ارده باشد).در ظرف فر کاغذ روغنی انداخته و مایه را رویش می ریزی و با فر 170 درجه بمدت 10-15 دقیقه می پذیم. بعد از فر خارج کرده و کمی که خنک شد با همان کاغذ روغنی در حوله رول می کنیم و دو باره باز میکنیم و کاغذش را در آورده و مواد دلخواه میانی را ریخته و رول کرده و امممممممممم نوش جون

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed