دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

آرد 1 پیمانه(105 گرم)
آب 1 پیمانه(160 گرم)
روغن جامد یا کره 50 گرم
نمک سر چاقو
تخم مرغ 3-4 عدد
شربت : ( مخلوط آب و شکر جوشیده) : ۲ قاشق غذاخوری
خامه به مقدار لازم


طرز تهیه

 

خمیر شوی : خمیری که نون خامه ای باهاش تهیه میشه به خمیر شوی معروفه ، ازاین خمیر برای تهیه بامیه هم استفاده میشه



آب را با روغن جامد نمک و شربت در یک قابلمه به جوش می اوریم
ارد را الک کرده و یکباره در اب جوش خالی می کنیم و سریع و بدون وقفه با قاشق چوبی هم می زنیم تا خمیر گلوله شود و از ته قابلمه جدا گردد
خمیر را در ظرف جداگانه میگذاریم تا خنک شود پس ازخنک شدن خمیر تخم مرغ را یک به یک در خمیر می شکنیم و هم می زنیم هر تخم مرغ را باید موقعی به خمیر اضافه کنیم که تخم مرغ قبلی کاملآ به خورد خمیر رفته باشد خمیر باید نرم وبراق باشد و از قاشق به سنگینی فرو ریزد
فر را روی 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم کف سینی را کاغذ روغنی پهن می کنیم و خمیر را در قیف خامه ریزی با ماسوره شکوفه می ریزیم و به صورت لقمه های کوچک در سینی با فاصله می گذاریم سینی را در فر قرار می دهیم و به مدت 15-20 دقیقه می پزیم . نان ها را پس از سرد شدن با خامه زده شده یا کرم پاتسیر پر می کنیم

 

نکا ت لازم:
10 دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم برای بهتر پف کردن نان خامه ای نصف لیوان اب را کف فر داغ خالی می کنیم و در فر را می بندیم تا بخار زیاد داخل فر جمع شود . نان خامه ای را به اشکال مختلف می توان درست نمود.
 

 

 

 

 

 


البته شما میتونید بلایای دیگه ای هم سرنون خامه ای بیارید ! عکسی که می بینید ظاهرش نون خامه ایه ولی مزه ش متفاوته



اینم چند تا ایده جدید


ایده اول: دسر با نون نون خامه ای
برای این دسر شما نونها رو به همون روش نون خامه ای درست کنید منتها کمی بزرگتر ، تو خونه ما چون این دسر طرفدارهای زیادی داره من خیلی بزرگ تهیه میکنم ! بعد توی این نونها رو به جای اینکه با خامه پرکنید با مخلوطی از ماست وانیلی و تکه های میوه پرکنید من تو این دسرهائی که می بینید از آناناس و تکه های نارگیل استفاده کردم ، نتیجه میشه یه دسر خوشمزه مقوی و سالم و صد البته شکیل و متفاوت

ایده دوم : پیش غذا با نون نون خامه ای
برای این کار وقتی خمیر نونها رو آماده میکنید به اون کمی نمک و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید من معمولا از پودر سیر استفاده میکنم ، دراین حالت مزه نون ازحالت شیرین خارج میشه و مزه غذا به خودش می گیره بعد داخل نونها رو با انواع مخلوطهای گوشتی سبزیجات و پنیر به سلیقه خودتون پرکنید و مثل پیراشکی با انواع سسها سرو کنید بار اول که این کاررو انجام داده بودم مهمونهام کلی ذوق زده شده بودند

ایده سوم: نون خامه ای ولی متفاوت
برای این که از مقدار خامه شیرینی کمتر بشه و شیرینی تون سالمتر باشه میتونید از انواع مغزها که با خامه مخلوط کردید داخل نونها رو پرکنید البته ترکیب تکه های میوه هم تو این مخلوط خوشمزه میشه

[ شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed