دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لوزها شیرینی هائی هستند بدون نیاز به پخت که تهیه شون واقعا راحته ، لوزها انواع مختلفی دارند مثل لوز تبریزی ، لوزشیرازی ، لوزیزدی ، لوز نارگیل ، لوزبادام ، لوز عسل و....

 

لوزتبریزی درواقع لوز بادام زعفرانی هست که تو تبریز بهش " لوزی" میگن



 

مواد لازم


شکر : یک پیمانه

آب: نصف پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ : مقداری

پودر بادام الک شده: دو ونیم پیمانه

پسته خرد شده : مقداری


طرز تهیه


آب و شکر و بذارید خوب بجوشه و قوام بیاد بعد زعفران رو بهش اضافه کرده ازرو حرات بردارید و بزارید سرد بشه ، سپس اونقدر باهمزن بزنید تا شربت کف کرده وحالت شیشه ای خودش رو ازدست بده (اگه زعفران نمی زدیم دراین مرحله شربت سفید میشد ) ، بعد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا مثل خمیر بشه ، پودر بادام رو کم کم اضافه کنید هرجا حالت خمیری پیدا کرد که به دست نمی چسبید دیگه پودر بادام رو اضافه نکنید ، ممکنه نیم تا یک چهارم پیمانه پودر بادامتون اضافه بیاد ، کف سینی باقلوا پزی کاغذ روغنی بندازید و مایه لوز رو روش پهن کنید ، پسته ها رو ، روی لوز پاشبده و فشار بدید تا داخل شیرینی فرو برن ، شیرینی رو حدود سه تا چهار ساعت بزارید تو یخچال بعد لوزی برش بدید.

نوش جان

[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed