لوزها شیرینی هائی هستند بدون نیاز به پخت که تهیه شون واقعا راحته ، لوزها انواع مختلفی دارند مثل لوز تبریزی ، لوزشیرازی ، لوزیزدی ، لوز نارگیل ، لوزبادام ، لوز عسل و....

 

لوزتبریزی درواقع لوز بادام زعفرانی هست که تو تبریز بهش " لوزی" میگن



 

مواد لازم


شکر : یک پیمانه

آب: نصف پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ : مقداری

پودر بادام الک شده: دو ونیم پیمانه

پسته خرد شده : مقداری


طرز تهیه


آب و شکر و بذارید خوب بجوشه و قوام بیاد بعد زعفران رو بهش اضافه کرده ازرو حرات بردارید و بزارید سرد بشه ، سپس اونقدر باهمزن بزنید تا شربت کف کرده وحالت شیشه ای خودش رو ازدست بده (اگه زعفران نمی زدیم دراین مرحله شربت سفید میشد ) ، بعد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا مثل خمیر بشه ، پودر بادام رو کم کم اضافه کنید هرجا حالت خمیری پیدا کرد که به دست نمی چسبید دیگه پودر بادام رو اضافه نکنید ، ممکنه نیم تا یک چهارم پیمانه پودر بادامتون اضافه بیاد ، کف سینی باقلوا پزی کاغذ روغنی بندازید و مایه لوز رو روش پهن کنید ، پسته ها رو ، روی لوز پاشبده و فشار بدید تا داخل شیرینی فرو برن ، شیرینی رو حدود سه تا چهار ساعت بزارید تو یخچال بعد لوزی برش بدید.

نوش جان


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: لوز تبریزی , لوز , شیرینی های ایرانی , آشپزی ایرانی - آذربایجان - تبریز


تاريخ : یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ | ٧:۳٠ ‎ب.ظ | نویسنده : سرآشپز تبریزی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.