دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

شیرینی گردوئی نام گروهی ازشیرینی هاست که با گردو تهیه میشوند انواع بسیار متفاوت وخوشمزه ای دارند که دونمونه از آنها رو امروز آموزش میدم

پفک گردوئی که تو تبریز به نام پیج انگشتی معروفه ، عکس درکنارشکوفه های بهاری که کمی زودتر شکفتن به مناسبت سال جدید ....

دلهاتون بهاری

 


مواد لازم

زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند یک چهارم پیمانه
گردو (خرد شده) یک و یک دوم پیمانه
پودر پسته (برای تزئین) به میزان لازم




طرز تهیه


فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود. پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید. مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد. در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید. سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید.

 

[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed