دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

گردوی خرد شده 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
سفیده تخم مرغ یک ونیم پیمانه
پودرکیک 2/1 پیمانه
وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
سرکه انگور 1 قاشق چایخوری
خلال بادام به مقدار لازم

طرز تهیه


گردو , شکر , سفیده تخم مرغ و پودر کیک را با هم مخلوط کرده و بعد 2 الی 3 بار با چرخ گوشت چرخ کنید . بعد مواد را در ظرف تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ و کمی داغ شود . از روی حرارت برداشته , پودر کاکائو , سرکه انگور و وانیل را آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود . در این فاصله روی سینی شیرینی پزی یک کاغذ روغنی گذاشته و آن را چرب کنید و مواد را در قیف با ماسوره گرد ریخته و از مایه با فاصله و یک اندازه روی سینی شیرینی پزی ریخته کمی خلال بادام روی آن پاشیده در طبقه وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید .

[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed