دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

اگه شما هم ازاون دسته ای هستین که از ساندویج ساز فقط برای درست کردن ساندویج استفاده میکنید این پست رو بخونید ، قابل توجه اونهائی که ازمن خواسته بودند درمورد خوراکیهائی که میشه با ساندویج ساز درست کرد بیشتر بنویسم ، این کلوچه بافت بسیارنرمی داره و قطعا مورد پسندتون واقع میشه

با تشکر ازعسل جون


مواد لازم

آرد: دو نیم پیمانه

شکر: یک پیمانه

شیر : نصف پیمانه

ماست: نصف پیمانه

تخم مرغ متوسط : 3 عدد

روغن جامد : یک پیمانه

وانیل : 8/1قاشق چایخوری

بکینگ پودر : یک ونیم قاشق چایخوری

 

طرزتهیه


اول روغن و شکر و با همزن خوب بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید بعد شیر و وانیل و اضافه کنید و در ظرفی جدا ماست و بکینگ پودر و خوب مخلوط کنید بعد به مواد اضافه کنید و آخر سر هم آرد و آروم اضافه کنید تا خوب مخلوط بشه . بعد ساندویچ ساز و بزنید داغ بشه .بعدش که داغ شد تو هر قسمت 1 قاشق بریزید درش رو ببندید و 3 الی 4 دقیقه بعد دربیارید . میتونید روش هر چی دوست دارید بریزید. مثل خلال پسه یا بادوم یا فندق و ..... میتونید به خمیرش کاکائو واسانسهای مختلف بزنید ،همچنین میتونید وسطش انواع مغزها و کشمش هم بریزید ( کمی ازمایع بریزید بعد مغز رو قراربدید دوباره کمی مایع بریزید روش )

من چهار طعم پختم ، وانیلی ، کاکائو ونسکافه تلخ کاکائو نسکافه شیرین ( برای بابا مامان که اصلا ازتلخ خوششون نمیاد) و یه معجون که توش کاکائو نسکافه زنجبیل و دارچین ریختم روی این معجون هم کنجد پاشیدم .

نکته : یادتون نره قبل از اینکه مایع رو بریزید تو ساندویچ میکر حتما کف اونو با قلمو چرب کنید .

آموزش مصور

من مایه سفید رو که غلظتش مثل زیر بود دقیقا مثل دستور گفته شده درست کردم

 

 

بعد ریختم تو میکر

 

بعد پخت اینطوری شد هرکدوم به یه اندازه!

 

بعدش اسانسها رو که زدم کمی هم شیر ( یک چهارم پیمانه )اضافه کردم غلظتش شد اینجوری

 

 

بعد ریختم تو میکر

 

 

فوری طرح قالب رو گرفت و موقع پخت هم یکنواخت شد

 

یادتون باشه تخم مرغ ها کوچیک نباشند چون مثل من مایع تون سفت میشه وکلوچه ها هم اندازه درنمیاد

[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed