دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
درادامه معرفی سوغاتی های تبریز می رسیم به قرابیه بادامی که اصطلاحا به آن " قرابیه " میگن ازشیرینی های مجلسی و گرون قیمت درتبریز هست
 

وقتی صحبت ازسوغاتیهای تبریز میشه محاله اسم این شیرینی برده نشه

 


مواد لازم

 

بادام پوست گرفته خام 150 گرم
شکر 200 گرم
سفیده تخم مرغ 3عدد
مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم


طرز تهیه

* بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
* اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
* خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
* سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
* داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
* سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
* شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
* بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
* این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.

نکته تغذیه ای:
این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.

مراحل پخت قرابیه در تبریز به روایت تصاویر


 


   

   
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed