دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم


پودر نارگیل : یک کیلو
سفیده تخم مرغ : 20 عدد
شکر: یک کیلو وششصد گرم
جوهر لیمو: نصف قاشق چایخوری
وانیل : یک قاشق چایخوری
ارد ذرت : یک و نیم پیمانه

طرز تهیه


سفیده ها شکر نارگیل و آرد رو با هم مخلوط میکنیم و این مایع رو چهار بار ازچرخ گوشت رد می کنیم بعد تویه قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم می زنیم تا داغ بشه بعد ازرو حرارت برمیداریم جوهر لیمورو تو یه قاشق اب جوش حل میکنیم به همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم ، مایع بدست اومده رو تو قیفی که ماسوله ساده درشت داره میریزم و به فاصله روی سینی فرچرب شده از مایع میریزیم
فرو ازقبل گرم میکینیم و و به مدت 15 تا 20 دقیقه درطبقه وسط فر با حرارت ملائم 250 درجه فارنهایت می پزیم .


چند تا نکته


چون اندازه سفیده ها تا حدودی متفاوته اگه موقع چرخ کردن دیدین مایع سفت یا شله میتونین سفیده یا آرد ذرت بهش اضافه کنین سفتی مایع باید طوری باشه که ازقیف رد بشه و خودشم وانره
اگه شیرینی چسبید نشون میده یا مایع شل بوده یا شکرش زیاد بوده
به قول معروف قلق داره چند بار که درست کردین دستتون میاد
درضمن اگه خواستن تو مرحله پایانی میتونین پگینگ پودر هم بهش اضافه کنین

بااین مقدار تقریبا ۱۰۰ تا شیرینی درست میشه.

[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed