مواد لازم
آب : 3 پیمانه
شاسته : 1پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آب آلبالو: دو سه قاشق
آرد: کمی

طز تهیه
نشاسته را در آب سرد حل کنید و بعد از 15 دقیقه از صافی ردش کنید گلاب رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید . هم بزنید تا مایع غلیظ بشه، بعد تو سینی پهن کنید ، وقتی سرد شد برش بزنید و تو آرد بغلطونید.
میتونید مایع رو قبل از گذاشتن رو حرارت دو قسمت کنید به یه قسمت آب آلبالو اضافه کنید تا شیرینی های صورتی و ترش مزه ای داشته باشید
میتونید تو پودر نارگیل یا شکر دانه درشت هم بغلطونید و درانواع طعمها و رنگها تهیه ش کنید

 
 
اینها هم چند تا عکس از راحت الحلقوم واسه اینکه ایده بگیرین
 
 
 
 
 
 

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: راحت الحلقوم , آشپزی ایرانی - آذربایجان - تبریز , شیرینی های ایرانی


تاريخ : یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ | ٧:٤۳ ‎ب.ظ | نویسنده : سرآشپز تبریزی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.