دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم
آب : 3 پیمانه
شاسته : 1پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آب آلبالو: دو سه قاشق
آرد: کمی

طز تهیه
نشاسته را در آب سرد حل کنید و بعد از 15 دقیقه از صافی ردش کنید گلاب رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید . هم بزنید تا مایع غلیظ بشه، بعد تو سینی پهن کنید ، وقتی سرد شد برش بزنید و تو آرد بغلطونید.
میتونید مایع رو قبل از گذاشتن رو حرارت دو قسمت کنید به یه قسمت آب آلبالو اضافه کنید تا شیرینی های صورتی و ترش مزه ای داشته باشید
میتونید تو پودر نارگیل یا شکر دانه درشت هم بغلطونید و درانواع طعمها و رنگها تهیه ش کنید

 
 
اینها هم چند تا عکس از راحت الحلقوم واسه اینکه ایده بگیرین
 
 
 
 
 
 
[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed