دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

شیرینی ریس درانواع متنوعی تهیه میشه که درادامه براتون مینویسم :


شیرینی ریس یکی ازسوغاتی های معروف شهر تبریزه  ، درست کردنش تو منزل زیاد آسون نیست ولی اگه خواستید امتحان کنید براتونمی نویسم :
 
 
ریس کاکائوئی کشی

 


این ریس دردونوع پسته ای و ساده تهیه میشه:

اگه بخواهید تو خونه این شیرینی رو تهیه کنید میتونید به روش زیر عمل کنید ( البته مشابهش میشه نه خودش!)


شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کاکائو : نصف پیمانه
کره:25 گرم
خلال پسته : به میزان لازم

طرز تهیه


همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بریزید تو یه قابلمه ترجیحا" لعابی یا مسی ، بزارید رو حرارت ملائم تا بجوشه ، وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبه ،وقتی غلظت اون مثل فرنی شد از رو حرارت بردارید ریال ته یه سینی پلاستیم بکشید و مایع رو بریزید توش و صاف کنید بعد روش رو با پسته بپوشونید ، بزارید 5 ساعت دردمای معمولی اتاق بمونه تا خودش رو بگیره ، بعدش به صورت مستطیل برش بزنید.


میزان کاکائو بستگی به خودتون داره میتونید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشه شکلات شما تیره تر میشه
من چون این شیرینی رو با چای دوست دارم بدون پسته ش رو ترجیح میدم برا همیت اگه بخرم یا درست کنم بدون پسته ش رو تهیه میکنم
ریس های حاضری رو همونطور که تو تصاویر میبینید داخل کپسولهای پلاستیکی می پیچن تا خشک نشن

 

نکته: تو قنادیها به جای شیر از گلوکز استفاده میشه اما کاربا گلوگز توخونه مشکله !

 

ریس شیری کشی

 

 

این ریس نیز دردونوع پسته ای و ساده دردسترسه

مثل کاکائوئی هست فقط کاکائو رو حذف کنید ودراواخر پخت کمی وانیل بهش اضافه کنید.

 

ریس ترد

این شکلات در دونوع کاکائوئی و شیری تهیه میشه و بافتش طوری نیست که درش از پسته استفاده کنن

من به روش زیر شیرینی مشابه ریس ترد درست میکنم :


مواد لازم


شیر:2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کاکائو : نصف پیمانه

طرزتهیه


همه موادررو با هم مخلوط میکنیم و مثل ریس کشی عمل میکنیم ، فقط مدت زمان جوشوندن اون زیاده تا حدی می جوشونیم که مایه تقریبا از ظرف جدا بشه ، سریع روی یک سینی که کاغذ روغنی تهش انداختیم ، پهن میکنیم و اجازه میدیم 5 ساعتی استراحت کنه ، بعد برش می زنیم ، این نوع ریس هرچه بیات تر بشه ، خوشمزه تر میشه ، اوایل داخلش یه ماده کشی خوشمزه وجود داره ولی رفته رفته همه بافت شیرینی ترد میشه.
این شیرینی علیرغم ظاهر ساده ای که داره پختش آسو ن نیست !
برای تهیه ریس ترد شیری ، کاکا ئو رو حذف کنید و به جاش دراواخر پخت وانیل به شیرینی بزنید.

 

ریس تسبیحی

یک نوع ریس هم هست که خیلی خوشمزه ست به صورت دانه های تسبیح درشت تهیه میشه ، متاسفانه فعلا روش تهیه ای ازش ندارم ، انشا اله درآینده به این پست اضافه ش می کنم.

 

 

نمونه ای از ریس پسته ای

 

 

[ یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed