دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این نوع ژله رو همه شما بلد هستید ،ژله سختی نیست فقط باید طعمها رو با هم جوردربیارید ، دوستی میگفت این ژله یه نوع کلک زدن به بچه هاست که کمی میوه بخورن البته تو این روزهای گرم تابستون هم برای افطار خیلی می چسبه

برای تهیه این ژله به  دو روش می تونید عمل کنید :


یا ازژله های آماده استفاده کنید به این ترتیب که یک بسته ژله رو تو یه لیوان آب جوش حل کنید بعد یه لیوان آب سرد بهش اضافه کنین

و یا ازآب میوه طبیعی استفاده کرده و برای هر یک لیوان آب میوه ، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین تو آب میوه حل کرده وبزارید رو بخارآب تا کامل حل بشه که صد البته من روش دوم رو ترجیح میدم

 

به طرق مختلفی می تونید این ژله رو تهیه کنید:

راحت ترین راهش استفاده از ظروف دسر تک نفره ست ، ژله رو بریزید تو ظرف مورد نظر بزارید نیم بند بشه ، میوه های دلخواه رو بریزید روش و مابقی ژله رو هم ریخته بزارید تو یخچال کاملا ببنده ، میتونید ژله و میوه رو تو لایه های متعدد ریخته و دسر لایه لایه داشته باشید.

توعکسی که میبینید من از ژله مخلوط آب انگور و آب آلبالو استفاده کردم ، میوه ها هم شلیل ، زردآلو ، آناناس و انگوره .

روش بعدی به این ترتیبه که برشهای میوه رو کف و دیواره قالب بچینید کمی ژله روی اونا ریخته بزارید نیم بند شده و میوه ها به هم بچسبند بعد بقیه ژله رو بریزید و بزارید تو یخچال تا کامل ببنده ، اگه همه ژله رو یهو بریزید میوه ها تو ژله غلطون میشن و یه جا محکم نمی ایستند!

توعکسی که میبینید من ازژله هلو و برشهای آناناس استفاده کردم به نظرم طعم این دوتا میوه خیلی با هم جور درمیاد.

البته روشهای دیگه ای هم وجود داره که اگه عمری باشه به مرور به این پست اضافه میکنم

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed