دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه دسربسیار مناسب برای سفره های افطار که علاوه بر تنظیم قند خون بسیار مقوی و سرشار از مواد مغذیست

 


موادلازم

 

انجیر خشک : ۱۰ عدد

شیر: ۲ لیوان

دارچین : یک قاشق چایخوری

شکر: ۲ قاشق سو پخوری

گردو: ۵ عدد

 

طرز تهیه

 

انجیر ها رو ته قابلمه بچینید

بعد شیرو بریزید روش و بزارید رو حرارت ملائم تا به آرامی بجوشه و حدوا دو سه قاشق شیر ته قابلمه بمونه ، انجیر ها رو ازتو شیربردارید تهشون رو برش بزنید و نصف گردو توشون بزارید دوباره بسته و تو ظرف پیرکس بچینید باقیمانده شیر رو بریزید رو انجیرها بعد روشون دارچین و شکر پاشیده و بزارید توفر.

گریل فر رو روشن کنید تا انجیرها برشته شده و شکر آب بشه ، بعد بزارید کامل خنک شده و سرو کنید

نوش جان

 

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed