دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه دسر خنک و سالم برای این روزهای خیلی گرم

 


مواد لازم

 

نودل برنج : ۱۰۰ گرم

آلبالوی هسته گرفته : یک پیمانه

شکر : به میزان دلخواه

عرق بیدمشک : یک قاشق سوپ خوری

آبلیمو: یک قاشق سو پخوری

 

طرزتهیه

شکر رو بپاشید رو آلبالو ها و اجازه بدید کاملا آب بندازه ، شکر بستگی به سلیقه خودتون داره که بخواهید درسر ترش باشه ریال شیرین باشه ، یا ملس...

نودل رو مثل پاستا آبکش کنید واجازه بدید خنک بشه ، آلبالو ، نودل ، بیدمشک و آبلیمو رو مخلوط کنید ، بریزید تو ظرف دسر و و بزایرد تو فریزر تا کمی کناره های ظرف یخمکی بشه بعد سروش کنید

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed