فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ، فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)


مواد لازم

تخم مرغ : 2 عدد

زرده تخم مرغ: 2 عدد

وانیل: نوک قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته: 2 پیمانه

پودرژلاتین : 2 قاشق غذاخوری

شیرگرم: یک پیمانه

پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری پر

شکر: یک و نیم پیمانه

آب گرم: سه چهارم پبمانه

مواد لازم برای سس شکلات

شکلات تخته: ۱۰۰ گرم

کره: ۱۰ گرم

آب جوش: ۴ قاشق غذاخوری

 

 

طرزتهبه

ژلاتین رو بپاشید رو آب گرم و بزارید رو بخارآب تا کاملا حل بشه حل بشه

تخم مرغ ، زرده ها و وانیل رو بزنید تا کاملا مخلوط بشن بعد کاکائو و شکر رو اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست بشه ، شیرگرم رو کم کم افزوده و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبره ، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط افزوده و باقاشق هم بزنید و درانتها ژلاتین آب شده رو اضافه کنید.

میتونید مخلوط رو توی ظروف سرو تک نفر بریزید و یا مثل من ، کلش رو تو قالب دسر بریزید بعد چهارساعت بزارید تو یخچال و موقع سرو سس شکلات رو بریزید روش و سرو کنید

 

تهیه سس شکلات

شکلات رو بزارید رو بخارآب تا نرم بشه بعد کره و آب جوش رو بهش اضافه کنید تا نرم و روان بشه سپس مورد استفاده قرار بدید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: فروماژ شکلاتی , فروماژ , انواع دسرهای مدرن , دسرهای ژلاتینه


تاريخ : چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ | ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : سرآشپز تبریزی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.