دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

 

فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ، فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)


مواد لازم

تخم مرغ : 2 عدد

زرده تخم مرغ: 2 عدد

وانیل: نوک قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته: 2 پیمانه

پودرژلاتین : 2 قاشق غذاخوری

شیرگرم: یک پیمانه

پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری پر

شکر: یک و نیم پیمانه

آب گرم: سه چهارم پبمانه

مواد لازم برای سس شکلات

شکلات تخته: ۱۰۰ گرم

کره: ۱۰ گرم

آب جوش: ۴ قاشق غذاخوری

 

 

طرزتهبه

ژلاتین رو بپاشید رو آب گرم و بزارید رو بخارآب تا کاملا حل بشه حل بشه

تخم مرغ ، زرده ها و وانیل رو بزنید تا کاملا مخلوط بشن بعد کاکائو و شکر رو اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست بشه ، شیرگرم رو کم کم افزوده و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبره ، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط افزوده و باقاشق هم بزنید و درانتها ژلاتین آب شده رو اضافه کنید.

میتونید مخلوط رو توی ظروف سرو تک نفر بریزید و یا مثل من ، کلش رو تو قالب دسر بریزید بعد چهارساعت بزارید تو یخچال و موقع سرو سس شکلات رو بریزید روش و سرو کنید

 

تهیه سس شکلات

شکلات رو بزارید رو بخارآب تا نرم بشه بعد کره و آب جوش رو بهش اضافه کنید تا نرم و روان بشه سپس مورد استفاده قرار بدید

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
RSS Feed