دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

اینم یه ژله متنوع که برا تغییر دکور میز غذا خوبه

روش تهیه خاصی نداره ، همون روش تهیه شربت خاکشیره که تو پست زیر کامل نوشتم


به ازاء هر یک لیوان شربت ، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده میشه ، شربت رو شیرینتر درست کنید و ژلاتین رو تو یه لیوان آب خالص گرم به روش بن ماری حل کنید بعد به شربت اضافه کنید ، طعمش رو تست کنید سپس بریزید تو قالب دسر و به روشی که تو پست زیر نوشتم ژله رو ازقالب جدا کنید.

طرق برگرداندن ژله و دسر از قالب

نکته۱: من تو این دسر از زعفرون و بیدمشک استفاده کردم تا موقع ته نشین شدن خاک شیر قسمت رویی به رنگ آب نباشه

نکته ۲:میتونید از اب میوه های رنگی مثلا آب آلبالو هم برای تغییر رنگ این ژله استفاده کنید.

نوش جان

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed